کتو بدون شیر بدون شیر

کتو بدون شیر بدون شیر


غذای خوشمزه ، شیرین ، اما بدون لبنیات ، کتو کاری یک غذای خوشمزه برای تمام اعضای خانواده است! مطمئن شوید که تمام نکات زیر را در مورد نحوه تهیه بدون بادام زمینی یا در صورت تمایل با شیر همراه با بهترین قسمتهای کتو برای اشتراک این غذا بخوانید.

کتو کاری بدون کتو کاری باید مورد علاقه شما باشد. بسیار تند با ادویه جات زیاد ، زنجبیل تازه و سیر و همچنین کمی پوست ، کمی اسید آمینه نارگیل و کره بادام زمینی.

این مرغ بسیار کم چرب که با روغن زیتون و شیر نارگیل تهیه شده است ، بدون شیر و سرشار از چربی های سالم است که کربوهیدرات ها را پر کرده و حفظ می کند.

وقتی یک شیر خوشمزه و بسیار خوشمزه ، کتو کاری درست کنید ، ناامید نخواهید شد!

این کاری کتو دو عدد آجیل دارد. نان زنجبیلی در سس کاری و بادام خرد شده در بالا استفاده می شود ، اما یک انتخاب کامل است.

توصیه می کنم کره نخود را با تاهینی جایگزین کنید ، که از دانه های گیاهی تهیه شده است یا می توانید از کره آفتابگردان نیز استفاده کنید. اگر با مهره موافق نیستید اما مهره آجیل نیست ، کره بادام نیز گزینه ای است.

گوجه فرنگی را آماده کنید با انجام یک چهارم و سپس فقط خوردن غذا. اگر دوست دارید می توانید آن را بسیار خوب تنظیم کنید ، اما اجرای برنامه ناهار خوری طعم و بافت کاری را به ارمغان می آورد.

حرارت 2 قاشق غذاخوری روغن (حرارت متوسط) در یک تابه نچسب یا فر هلندی. مرغ را اضافه کرده و به مدت 6 دقیقه بپزید تا خارج آن طلایی شود. مرغ هنوز خوب پخته نشده است.

اضافه کردن پیاز ، سیر و زنجبیل. دو دقیقه سرخ کنید سپس فلفل قرمز و ادویه ها را به مدت یک دقیقه اضافه کنید. اگر از اجاق گاز هلندی استفاده می کنید ممکن است لازم باشد یک قابلمه و کمی آب به آن اضافه کنید تا از چسبیدن جلوگیری شود. من 3 قاشق غذاخوری آب استفاده کردم.

یکی گوجه فرنگی ، مرغ ، کره ، لیمو نارگیل ، نمک و فلفل را اضافه کنید. آن را به جوش آورده و به مدت 10 دقیقه در وسط / ته آن بجوشانید.

فکر در شیر نارگیل و 5 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزید.

اضافه کردن لوبیا سبز را با آب لیمو و به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که لوبیا خارج شود بپزید. با تنظیم دماسنج داخلی که 165 درجه فارنهایت را ثبت می کند ، مطمئن شوید که مرغ پخته شده است و طعم آن را با آهک عوض کنید.

خدمت با بادام بو داده یا مشعل نارگیل ، گشنیز تازه و زیره و برنج گل کلم.

مرغ کاری کتو با زیره و گشنیز خوب ترکیب می شود. ما به شما یک غذای جانبی داده ایم که می توانید با غذای زیر میل کنید ، اما بدیهی است که شما ادویه جات ترشی جات را دوست ندارید ، فقط می توانید برنج گل کلم خود را شفاف نگه دارید زیرا سس تند زیادی با آن مخلوط شده است.

برخی از ویژگی های کتو برای امتحان با این مرغ کاری:

در صورت تمایل به وسایل تند ، می توانید یک متر سنج نصب کنید. من می گویم این نرم تا متوسط ​​است زیرا من آن را بسیار خوشمزه دوست دارم ، اما خیلی گرم نیست. اگر مایل به خوردن مواد داغ هستید ، تمام قسمت بالا یا بالا را با کمی فلفل اضافه کنید. اگر می خواهید بیشتر سس را از کل آهک اضافه کنید!

اگر برای شیر خوردن نیاز به کتو کاری ندارید یا از سس نارگیل استفاده نمی کنید می توانید به جای آن از شیر استفاده کنید. من به کنسرو شیر نارگیل و خامه ترش روی آوردم تا یک سس کتری غلیظ و معطر تهیه کنم.

شما می توانید از سه روش رژیم غذایی استفاده کنید:

  1. رژیم کم کربوهیدرات شامل صبحانه ، ناهار ، شام و میان وعده هایی حاوی 40 گرم کربوهیدرات یا کمتر در روز است.

  2. کتو فود شامل صبحانه ، ناهار ، شام و میان وعده هایی با 20 گرم کربوهیدرات یا کمتر در روز است.

  3. شام کتو ترکیبی از دو وعده غذایی در روز به علاوه یک رژیم غذایی سرشار از پروتئین / چربی در روز ، بیش از 20 TOTAL کربوهیدرات در روز.

چاپ

کتو بدون شیر بدون شیر

کتری بدون شیر Keto Curry مورد علاقه او است. بسیار معطر با مقدار زیادی ادویه ، زنجبیل تازه و سیر و همچنین یک ابزار مخصوص ، کمی اسید آمینه نارگیل و کره بادام زمینی. این مرغ بسیار کم چرب که با روغن زیتون و شیر نارگیل تهیه شده است ، بدون شیر و سرشار از چربی های سالم در عین حفظ کربوهیدرات کم است. روش انتخاب برنج چیتو و گل کلم گشنیز است.

زمان آماده سازی 30 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

طرح 6 دستگاه

کالری من 412کیلوکالری

نویسنده جو هاردینگ

عناصر

  • 1 متوسط گوجه فرنگیها (یا 100 گرم)
  • 2 قاشق روغن زیتون اضافی
  • 21 ما اولا ران بدون مرغ خالی ، مکعبی (یا 600 گرم)
  • 1 کم اهمیت پیازها زرد ، ریز خرد شده (یا 50 گرم)
  • 3 لباس ها غذا چرخ کرده
  • 1 قاشق زنجبیل رنده شده (یا 6 گرم)
  • ½ فلفل قرمز تازه (یا بیشتر به مزه)
  • ½ قاشق زمین آتش
  • 1 قاشق گشنیز آسیاب شده
  • 1 قاشق زیره روی زمین
  • ½ فنجان سوپ مرغ
  • 1 قاشق کره نپخته بدون شکر اضافی (یا 32 گرم)
  • 1 قاشق آمینو نارگیل (یا سس سویا)
  • ½ قاشق نمک (هنگام استفاده از سس سویا کمتر استفاده کنید)
  • قاشق فلفل
  • 13.5 ما اولا شیر نارگیل کنسرو شده ، پر از روغن ، بدون قند
  • 5.5 ما اولا مطمئن برش (یا 155 گرم)
  • ½ سس اهک (½ – 1 آهک به مزه)
  • 2 قاشق گشنیز تازه ، خوب برش خورده (سرو)
  • 2 قاشق دانههای بادام وعده تست شده (یا پخته شده نارگیل برشته شده)

برنج گل کلم چیتو و گشنیز (در صورت تمایل ، از رژیم غذایی حذف می شود)

  • 1 متوسط گل کلم (یا 550 گرم گلچه)
  • 1.5 قاشق دانه زیره سبز
  • 3 قاشق روغن زیتون اضافی
  • قاشق نمک
  • ¼ فنجان گشنیز تازه ، ریز خرد شده (یا 15 گرم)

دستورالعمل ها

  • گوجه فرنگی را با برش و سپس گرفتن غذا آماده کنید. (توجه: در صورت تمایل می توانید آب تازه اضافه کنید اما طعم هم زدن غذا باعث خوش مزه تر شدن آن می شود.

  • 2 قاشق غذاخوری زیتون (با حرارت متوسط) در یک تابه نچسب یا فر هلندی بریزید. مرغ را اضافه کرده و به مدت 6 دقیقه بپزید تا خارج آن قهوه ای طلایی شود. (توجه: مرغ در حال حاضر پخته نمی شود.)

  • پیاز ، سیر و زنجبیل را اضافه کنید. دو دقیقه سرخ کنید و سپس فلفل قرمز و ادویه ها را به مدت یک دقیقه اضافه کنید. (توجه: اگر از فر هلندی استفاده می کنید ممکن است لازم باشد یک قابلمه و کمی آب برای پوشاندن آن اضافه کنید. من از سه قاشق غذاخوری آب استفاده کردم.)

  • سپس گوجه فرنگی ، مرغ ، کره ، لیمو نارگیل ، نمک و فلفل را اضافه کنید. آن را به جوش آورده و به مدت 10 دقیقه در وسط / ته آن بجوشانید.

  • شیر نارگیل را داخل آن بریزید و 5 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزید.

  • لوبیا سبز و آب لیمو را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که لوبیا خارج شود بپزید. مطمئن شوید که مرغ پخته شده است. دمای داخلی باید 165 درجه فارنهایت تنظیم شود طعم و ادویه و آهک را به مزه تغییر دهید.

  • با بادام یا نارگیل شسته شده ، گشنیز تازه و زیره و برنج گل کلم سرو کنید.

برنج گل کلم چیتو و گشنیز (در صورت تمایل ، از رژیم حذف می شود)

  • گل کلم را برای سرو با غذا اضافه کرده و هم بزنید تا برنج برود. (توجه: از صفحه S در برنامه غذایی استفاده کنید)

  • دانه های زیره را با حرارت متوسط ​​/ کم ، در یک قابلمه به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند ، مخلوط کرده و عطر و بوی مطبوعی به خود می گیرند. کناری بنشین.

  • روغن را در ماهیتابه گرم کن. برنج گل کلم را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید. زیره و نمک را اضافه کنید و 2 دقیقه بپزید. گشنیز تازه را هم بزنید.

غذای خوب

سرویس: 1برای خدمت | کالری: 412کیلوکالری | غذا: 9g | پروتئین: 23g | روغن: 32g | مصرف سوخت: 14g | چربی های چند غیر اشباع: 3g | چربی های اشباع نشده: 12g | روغن ترانس: 1g | کلسترول: 94میلی گرم | سدیم: 563میلی گرم | پتاسیم: 483میلی گرم | امضا کردن: 2g | قند: 2g | ویتامین A: 454IU | ویتامین سی: 18میلی گرم | کلسیم: 56میلی گرم | اهن: 2میلی گرم



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2141

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا