کدو تنبل تایلندی - اعتقاد به غذا

کدو تنبل تایلندی – اعتقاد به غذا


به Secret بروید

اینها تایلندی Dzungu کاری بسیار خوشمزه و بسیار خوشمزه است! بسته بندی شده با سبزیجات سالم و طعم ، تمام خانواده آن را دوست خواهند داشت!

یک قابلمه بزرگ پر از کدو تنبل تایلندی با قاشق

چرا شما این راز را دوست خواهید داشت

هنگام جستجوی راهی برای خوردن در پاییز ، یکی از اتفاقاتی که در خانه من رخ می دهد پیچ ​​و خم ها است. چه یک قابلمه کاری بادام زمینی تاهینی و چه یک کاری مرغی که دیر پخته می شود ، ادویه جات داغ و معطر همیشه مرا پیدا می کنند! امروز ، ما به مجموعه کاری خود و راز کاری تایلندی اضافه می کنیم. منظورم این است که واقعاً چه چیزی بهتر از ترکیب کاری و کدو تنبل است؟ به نظر من ، هیچ چیز وجود ندارد زیرا این کیک بسیار خوب است ، بسیار سیر کننده است و با بسیاری از رنگهای سالم و دستورهای تازه تهیه می شود! شما و خانواده تان آن را دوست دارید!

ترکیبات ضروری

وقتی همه چیزهایی را که برای تهیه کدو قرمز لازم دارید به پایان برسانید ، متوجه می شوید که این دستور غذا شامل غذاهای سالم نیز می شود. شما عاشق این غذای سالم هستید! در اینجا آنچه شما باید انجام دهید است:

  • روغن نارگیل
  • هویج
  • پیازها
  • فلفل قرمز
  • موج سرخ
  • سیر تازه
  • سوپ قهوه ای یا نارگیل
  • زنجبیل جدید
  • نمک
  • روغن شیر نارگیل کامل
  • کنسرو پوره کدو تنبل
  • سوپ ماهی
  • کدو تنبل تازه یا کدو آب
  • کلم بروکلی
  • آب شیرین جدید
  • اب
  • Cilantro
بشقاب 2 یک قابلمه کدوی کدو تایلندی است

نحوه خرد کردن کدو تنبل

خوب ، پس شما تمام مواد لازم را تهیه کرده اید و اکنون آماده تهیه کیسه های تایلندی کاری هستید! کما…. چرا روی زمین کدو تنبل می برید؟! توصیه می کنم ابتدا کدو تنبل را در اتاق ببرید ، داخل خانه را تمیز کنید و دانه ها و غشاها را دور بیندازید. در مرحله بعد ، کدو تنبل را روی یک بشقاب قرار دهید و آن را در مایکروویو یخ زده تا نرم شود. در مرحله بعد ، باید پوست کیسه ها را با دقت برش دهید و سپس گوشت را برش دهید.

بسته شدن بسته کدو تنبل تایلندی

چگونه انجامش بدهیم تایلندی Dzungu کاری

نرم کنید

روغن را در یک قابلمه داغ کنید ، سپس پیاز ، هویج و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. هم بزنید ، بپزید تا گوشت کمی نرم شود.

انکار

فرنی ، سیر ، شکر ، نمک و زنجبیل را اضافه کرده و هم بزنید ، بپزید تا معطر شود. شیر نارگیل ، کدو سفید و سس ماهی را اضافه کرده و قبل از افزودن کدو تازه و کلم بروکلی دوباره هم بزنید.

ایمان

مخلوط را به جوش بیاورید ، سپس حرارت را کم کنید ، روی آن را بپوشانید و بجوشانید تا کدو نرم شود. تابه را از روی حرارت بردارید و آب ، آب لیمو و گشنیز را با آن مخلوط کنید.

تجربیات

ثبت نام کنید و خدمت کنید. خوش بگذره!

غذای کدو تنبل تایلندی با قاشق

نحوه نگهداری کدو تنبل

راز کدو تنبل غذای عالی برای هفته کاری می سازد و مانند بقیه سرگرم کننده است! برای نگهداری ، کافی است آن را در یک ظرف خنک قرار داده و به مدت 5 روز در یخچال نگهداری کنید. برای خنک شدن ، سه ماه در یخچال قرار دهید و در یخچال قرار دهید.

سوالات متداول Dzungu Curry

کدو تنبل برای شما مفید است؟

کدو تنبل برای شما مفید است! سرشار از ویتامین A ، غنی از آنتی اکسیدان ها هستند و برای هضم و پیشگیری از بیماری مفید هستند.

به جای کدو تنبل چه چیزی می توانم استفاده کنم؟

در صورت تمایل می توانید کدو تنبل را رها کرده و به جای آن از کدوی تازه ناهار استفاده کنید.

آیا می توانم مقداری گوشت به غذا اضافه کنم؟

البته که میتوانید! با خیال راحت میگو اضافه کنید یا مرغ را با کدو تنبل در مرغ تایلندی بیندازید!

یک قابلمه بزرگ پر از کدو تنبل تایلندی با قاشق

دستور العمل های بسیار شیرین

عناصر

  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 1 فنجان هویج ، ختنه شده
  • 1/2 فنجان پیازها، قطعه قطعه شده
  • 1 فلفل قرمز، کاهش یافته یا کوتاه شده
  • 4 قاشق چایخوری خمیر قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری سیر تازه ، چرخ کرده
  • 2 قاشق چایخوری شکر بنفش یا نارگیل
  • 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، چرخ کرده
  • 1 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 چی روغن نارگیل شیر به اندازه کافی (14.5 اونس)
  • 2/3 فنجان پوره کنسرو شده
  • 1 قاشق چایخوری سس ماهی
  • 2 فنجان ها کدو تنبل تازه (یا کدو آب) پوست گرفته و به مکعب های 1/2 اینچی برش دهید
  • 2 فنجان ها کلم بروکلی ، به گلهای کوچک بریده شود
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • 2 قاشق غذاخوری اب (با کمی انتخاب و اجتناب از کاری)
  • 1/2 فنجان Cilantro ، تقریبا بریده

دستورالعمل ها

  • روغن نارگیل را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت زیاد گرم کنید. پس از ذوب شدن ، هویج ، پیاز و فلفل قرمز را اضافه کرده و بپزید تا نرم شوند ، حدود 5 دقیقه.

  • فرنی ، سیر ، شکر ، نمک و زنجبیل را اضافه کرده و بپزید تا معطر شود ، حدود 2 دقیقه.

  • شیر نارگیل ، سس کدو و ماهی را اضافه کرده و هم بزنید. بعد ، کدو تنبل و کلم بروکلی را امتحان کنید.

  • روی حرارت متوسط ​​بجوشانید. پس از خشک شدن ، حرارت را به حداقل برسانید ، قابلمه را بپوشانید و تا زمانی که کدو نرم شود ، حدود 15-20 دقیقه بمانید.

  • از روی حرارت بردارید و آب لیمو ، آب (در صورت استفاده) و گشنیز را با آن مخلوط کنید.

  • در مورد آن!

اطلاعات بهداشتی:

کالری: 315کیلوکالری (16) غذا: 24g (8) پروتئین: 6g (12٪) روغن: 25g (38 درصد) مصرف سوخت: 21g (131)) چربی های غیر اشباع: 1g چربی های اشباع نشده: 1g سدیم: 1050میلی گرم (46)) پتاسیم: 872میلی گرم (25٪) امضا کردن: 5g (21 درصد) قند: 9g (10٪) ویتامین A: 18780IU (376)) ویتامین سی: 94میلی گرم (114)) کلسیم: 96میلی گرم (10٪) اهن: 5میلی گرم (28 درصد)

امنیت غذایی

دستور العمل هایی که در Food Faith Fitness نوشته و تولید شده اند ، توضیح می دهند.

عکس کدو تنبل تایلندی

در روز بمانید تا بدانید (و بدانید تجربه ها) شامل FFF در PINTERESTEST ، FACEBOOK ، و توییتر!

مورد بعدی ممکن است پیوندهای مفیدی داشته باشد ، اما من فقط چیزهایی را که استفاده می کنم و <3 ایجاد می کنم. با تشکر از حمایت FFF!



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2515

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا