chai-spiced butternut squash muffin with a bite taken out

کدو حلوایی با طعم مافین چای | آشپزخانه معروف


یوووو ملکه کلوچه همیشه با یکی از مافین های مورد علاقه من برمی گردد.

من این را ساده نمی گویم زیرا تعدادی دستور کلوچه سالم در وبلاگ دارم. موارد زیادی برای انتخاب وجود دارد ، اما مافین کدو حلوایی فوق العاده است و یکی از دستوراتی است که من چندین هفته آن را بارها و بارها آماده می کنم.

* قهوه می افزاید ، مافین کدو تنبل تنفس می کند *

این راز از آنجا شروع شد که من در کامپیوتر نشسته بودم و در آش سوپ کدو ، در جزیره آشپزخانه ام نگاه می کردم. با خودم فکر کردم ، چرا مافین را نیندازیم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد؟

شاید کره بنفش و ادویه چای اضافه کنید؟ اوه ، آب صاف و نمک خنده دار چطور؟ اوه ، این خوب می شود

چگونه یک کدو آب را بسوزانیم

ابتدا ، حتماً آموزش ما را در مورد نحوه مراقبت و برش کدو بخوانید ، سپس توصیه می کنم نکات من را در مورد نحوه سوزاندن کدو تنبل در اینجا دنبال کنید. می توانید یک گوشت کدو نرم و شیرین داشته باشید که به خاطر این کلوچه ها به راحتی پوره می شود. قبل از افزودن خمیر مافین ، پوست را شل کنید.

مواد بزرگ در مافین کدو حلوایی

مافین کدو حلوایی ساده با مواد ساده ای ساخته شده است که احتمالاً قبلاً در کمد خود داشته اید. نرم ، طبیعی شیرین و راهی عالی برای استفاده از کدو (یا کدو حلوایی ، سیب زمینی یا کدو تنبل!). در اینجا چند کار اساسی وجود دارد که می توانید انجام دهید تا این مافین ها بسیار خاص شوند.

  • کدو حلوایی بو داده: با آموزش نحوه برش دادن کدو و سوزاندن آن ، می بینم که می توانید از این مهارت ها در این کلوچه ها استفاده کنید!
  • آبی بنفش: من عاشق کره بادام زمینی هستم ، کره کارامل بنفش به این مافین می آورد. اگر قبلاً کره را شروع نکرده اید ، می توانید آموزش من را اینجا ببینید.
  • تخم مرغ: شما برای تهیه شکل مناسب به دو تخم مرغ در دستور مافین نیاز دارید.
  • عزیز: این مافین کدو حلوایی به طور طبیعی با عسل شیرین است و بافت نمکی بسیار شیرینی دارد!
  • ادویه چای: من واقعاً دوست دارم از ادویه شما بیشترین استفاده را ببرم. تنها چیزی که نیاز دارید دارچین ، زنجبیل ، هل و فلفل دلمه ای است. هر لقمه کلوچه طعم چایخانه ای با عسل دارد.
  • نرخ: من دوست دارم از آرد گندم کامل در دستور تهیه مافینم استفاده کنم زیرا مزایای آرد گندم کامل برای سلامتی را دارد ، اما ظاهر آن بسیار خوب است.

مافین کدو حلوایی با لعاب

تغییرات ساده

توصیه می کنم تا آنجا که می توانید دستور غذا را رعایت کنید تا از طعم ملایم و خوشمزه آن اطمینان حاصل کنید ، اما در اینجا چند مبادله ساده مخلوط وجود دارد که به شما کمک می کند:

  • برای کدو آبی: بله ، شما همچنین می توانید از کدو سرخ کرده ، سیب زمینی یا کدو تنبل استفاده کنید! در اینجا طرز تهیه پوره کدو تنبل را بیاموزید.
  • برهنه: در صورت تمایل از آب افرا به جای عسل در دستور غذا و در صورت تمایل در لعاب استفاده کنید.
  • برای آرد گندم کامل: آرد گندم کامل کار می کند ، یا می توانید از آرد کامل استفاده کنید. گزینه خوب دیگر استفاده از یک فنجان آرد گندم و 3/4 فنجان آرد کافی است.

مافین کدو حلوایی با لعاب در بالای آن

آیا می توانم آنها را بدون گوشت یا نمک درست کنم؟

  • طراحی گیاهی: به جای کره معمولی از روغن نارگیل سرد و سرد یا کره ذوب شده استفاده کنید و به جای تخم مرغ معمولی از دو تخم مرغ سرخ شده استفاده کنید. لطفاً توجه داشته باشید که نمی توانید کره وگان را صاف کنید. بهتر است لعاب را به جای روغن نارگیل با کره گیاهی تهیه کنید!
  • برای تهیه بدون گلوتن: لطفاً توجه داشته باشید که من این مافین ها را با جایگزین گلوتن آزمایش نکرده ام ، اما فکر می کنم آرد نخودچی ، آرد جو دوسر (دستور غذا را به تنهایی امتحان کنید) یا بیکینگ پودر بدون گلوتن 1: 1 م workثر است. در صورت امتحان به من اطلاع دهید!

کره قهوه ای در تابه کدو حلوایی

طرز تهیه کره دوغ

  1. گرمایش کره را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. کره شروع به ذوب شدن ، خرد شدن و سپس کف شدن می کند.
  2. همچنان گریه کن. در حالی که کره در فنجان شما “در حال پخت” است ، مطمئن شوید که به طور مداوم شلیک می کنید.
  3. رنگ را نگاه کنید. پس از چند دقیقه ، کره شروع به قرمز شدن می کند و در انتهای تابه به رنگ کهربایی طلایی تغییر رنگ می دهد ، که اغلب هنگام انفجار اتفاق می افتد. به محض شروع به رنگ قهوه ای شدن کره و عطر و طعم دلپذیر به هم زدن ادامه دهید و از روی حرارت بردارید.
  4. بگذارید خنک شود. بلافاصله کره را در قابلمه نگه دارید تا نسوزد ، مطمئن شوید که تمام کره را در تابه سوزانده اید. قبل از استفاده از آرایش خود را کنار بگذارید تا خنک شود.

طعم مافین کدو حلوایی چگونه است؟

طعم مافین کدو حلوایی بسیار شبیه به مافین کدو تنبل یا سیب زمینی است ، مخصوصاً وقتی اولین کدو را سرخ می کنید ، زیرا طعم می دهد.

اگر ادویه ندارید ، نگران نباشید ، می توانید آن را رها کرده و به جای آن 1/2 قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید ، یا از 1 1/2 قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل استفاده کنید. اما وقتی به شما می گویم ادویه از مافین ها تقلید می کند ، به من اعتماد کنید.

مافین کدو تنبل چای تند و لقمه

نحوه نگهداری و خنک کردن مافین ها

  • ذخیره سازی: با خیال راحت یک روز مافین کدو حلوایی را به مدت طولانی سالم نگه دارید ، سپس پیشنهاد می کنم آنها را در یخچال نگه دارید. با خیال راحت آنها را در مایکروویو هم بزنید.
  • خنک کننده: اجازه دهید مافین ها کاملاً خنک شوند و در ظرف خنک کننده قرار دهید و تا 3 ماه خنک شوید. هنگامی که آماده شروع مجدد هستید ، می توانید حرارت را ذوب کرده یا پس از 30 دقیقه در مایکروویو گرم کنید.

بسیاری از دستور العمل های مافین که دوست دارید

همه دستور العمل های مافین خوشمزه ما را اینجا پیدا کنید!

من می دانم که شما عاشق مافین کدو حلوایی کدو حلوایی هستید ، لطفاً اگر می توانید آنها را با گذاشتن نظر و ارسال یک راز در زیر ، به من اطلاع دهید. من دوست دارم از شما بشنوم و این به تشویق دیگران برای ایجاد دستور غذا کمک می کند! خوش بگذره دوست عزیز

کدو حلوایی با طعم مافین چای با عسل مخلوط عسل

کلوچه ترش و شیرین با ادویه جات ترشی جات تهیه می شود و سپس بافت نمکی ساده ای دارد که آنها را به طرف دیگر می برد. این به آنها امکان می دهد مافین سیب زمینی سرخ کرده را به راحتی تهیه کنند و به دلیل لمس کره بنفش کمی رایحه کارامل دارد. بس با قهوه!

  • 1/3
    فنجان
    باتالا
  • 1
    یک فنجان له شده با کیفیت بالا یا کدو تنبل (همچنین می توانید سیب زمینی یا کدو تنبل بگذارید)
  • 2
    تخم مرغ بزرگ ، حرارت دهید
  • 1/2
    فنجان
    عسل (یا آب مقطر)
  • 3
    قاشق
    شیر بادام بدون نمک (یا شیر انتخابی)
  • 2
    قاشق
    عصاره وانیل
  • 1 3/4
    فنجان ها
    آرد گندم کامل *
  • 1
    قاشق
    جوش شیرین
  • 1 1/2
    قاشق
    دارچین
  • 1/2
    قاشق
    زنجبیل روی زمین مخلوط شده است
  • 1/2
    قاشق
    هل
  • 1/2
    قاشق
    همه چيز
  • 1/4
    قاشق
    نمک
  • برای چاشنی شور:
  • 1/2
    فنجان
    مقدار زیادی آرد
  • 1
    قاشق
    عسل (یا آب مقطر)
  • 1
    قاشق
    کره آب شده
  • خرج کردن
    نمکپاش

  1. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. 12 فنجان مافین را در تابه ای با بندهای مافین قرار دهید و داخل درهای نپخته را بریزید تا از چسبندگی جلوگیری شود.

  2. کره را به کره اضافه کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. کره شروع به تجزیه می کند و حباب ایجاد می کند. مطمئن شوید که در این مرحله به طور منظم عکاسی می کنید. بعد از چند دقیقه ، کره شروع به قرمز شدن می کند و رنگ طلایی براق را در کف تابه می گیرد. به محض شروع به رنگ قهوه ای شدن کره و عطر و طعم دلپذیر به هم زدن ادامه دهید و از روی حرارت بردارید. بلافاصله کره را به یک کاسه کوچک منتقل کنید تا نسوزد. به مدت 5-10 دقیقه یا تا زمانی که به اندازه کافی سرد شود کنار بگذارید تا خنک شود.

  3. در یک کاسه بزرگ ، کدوی خرد شده ، تخم مرغ ، عسل ، شیر بادام و خمیر وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. کره قرمز سرد شده را مخلوط کنید.

  4. در یک کاسه بزرگ بزرگ ، تمام آرد را برای پخت گندم ، جوش شیرین ، دارچین ، زنجبیل ، هل ، فلفل دلمه ای و نمک ذخیره کنید. مواد اضافی را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. خمیر را به طور مساوی بین بندهای مافین تقسیم کنید.

  5. به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که تستر خوب تخلیه شود یا فقط با چند خرده بپزید. اجازه دهید مافین ها در یک تابه چند دقیقه خنک شوند ، سپس آنها را برداشته و روی قفسه سیمی منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند.

  6. برای تهیه لعاب شور: در یک کاسه کوچک ، مقدار زیادی شکر ، عسل و کره آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شود. کمی نمک و فلفل اضافه کنید. لعاب باید غلیظ باشد. اگر غلیظ است ، 1 قاشق چایخوری شیر به آن اضافه کنید. روی هر مافین یک قاشق غذاخوری لعاب بریزید. خوش بگذره! 12 می کند

اگر پوره کدو ندارید ، با خیال راحت به سیب زمینی ، کدو یا پوره کدو تنبل بروید. همه آنها به یک شکل کار خواهند کرد!

اگر آرد گندم کافی ندارید ، با خیال راحت از آرد کامل یا 1 فنجان آرد گندم + 3/4 فنجان آرد کامل استفاده کنید.

تهیه مافین گیاهی: به جای کره معمولی از روغن نارگیل سرد و سرد یا کره آب شده استفاده کنید. همچنین باید از دو تخم کتان (2 قاشق چایخوری آرد سفید + 6 قاشق غذاخوری آب) استفاده کنید. لعاب بهتر است با کره غیر گیاهی تهیه شود.

تهیه رایگان مافین: توصیه می کنم از آرد نخودچی ، آرد جو دوسر یا آرد خام بدون گلوتن 1: 1 استفاده کنید. من این مافین ها را بدون گلوتن آزمایش نکرده ام ، بنابراین نمی دانم چه چیزی جایگزین می شود یا به درستی کار نمی کند.

غذای خوب

طرح: جریمه 12

اندازه سرو: 1 کلوچه (با لعاب)

کالری: 202 کیلو کالری

روغن: 7.2 گرم

تامین سوخت: 4 گرم

غذا: 32.8 گرم

امضا کردن: 2.5 گرم

قند: 17 گرم

پروتئین: 3.2 گرم

این پیام برای اولین بار در 19 نوامبر 2019 منتشر شد و در 12 اکتبر 2021 تجدید چاپ شد.

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2143

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا