کوفته بادمجان بدون گوشت | طرز تهیه کوفته بادمجان بدون گوشت | کوفته بادمجان



این غذای خوشمزه که در ایران و ترکیه بسیار محبوب است می‌تواند گزینه خوبی برای گیاه‌خوران نیز باشد. اگر به خوردن سبزیجات علاقه دارید این کوفته را از دست ندهید.

کوفته بادمجان بدون گوشت

کوفته بادمجان یکی از انواع کوفته‌‌های بسیار خوشمزه است و برخلاف تصور همگان از گوشت در این کوفته استفاده نمی‌شود. شما‌ می‌توانید کوفته بادمجان را بدون گوشت و لپه برای وعده ناهار یا شام تهیه کنید و مطمئن باشید عاشق طعم و مزه آن خواهید شد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کوفته بادمجان بدون گوشت را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کوفته بادمجان بدون گوشت

  • بادمجان ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
  • سبزی خشک معطر ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • ریحان خردشده ۱/۴ پیمانه
  • جعفری خردشده ۱/۴ پیمانه
  • پنیر سفید ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • آرد سوخاری ۱ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس کوفته بادمجان

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • گوجه‌فرنگی ۳ عدد
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن و برگ بو به مقدار لازم

کوفته بادمجان بدون برنج

طرز تهیه کوفته بادمجان بدون گوشت

مرحله اول

برای شروع کار سس را حاضر کنید تا در ادامه بپزد و غلیظ شود. گوجه‌فرنگی‌‌ها را همراه با پیاز و سیر پوست بگیرید، رنده ریز بزنید یا پوره کنید. پیاز و سیر را داخل قابلمه مورد نظر با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس پوره گوجه‌فرنگی و ادویه‌‌ها و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.

مرحله دوم

فر را روی دما ۲۰۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. سپس بادمجان‌‌ها را پوست بگیرید و به شکل مکعبی ریز خرد کنید. پیاز را نیز خلالی خرد کنید و روی سینی فر قرار دهید. سپس سبزی خشک و نمک و ادویه‌‌ها و روغن زیتون را روی بادمجان و پیاز بریزید و سینی را داخل فر قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. سپس از فر خارج کنید و هم بزنید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا حسابی کبابی شود.

کوفته بادمجان

مرحله سوم

سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کمی از حرارت بیفتد. سپس بادمجان‌‌ها را به همراه جعفری و ریحان داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا پوره یکدست شوند. پنیر سفید را نیز اضافه کنید و چند بار بزنید و در انتها پودر سوخاری و تخم‌مرغ را نیز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب یکدست و خمیری شود.

مرحله چهارم

در ادامه از خمیر کوفته به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست خوب ورز دهید. بهتر است دست‌‌های خود را از قبل کمی چرب کنید. کوفته‌‌ها را در یک ظرف پیرکس مناسب قرار دهید. به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ بگذارید تا کمی کوفته‌‌ها بپزند. سپس ظرف را از فر خارج کنید و سس آماده و غلیظ‌شده روی آن بریزید و ۱۵ دقیقه دوباره ظرف را داخل فر قرار دهید تا سس به خورد کوفته‌‌ها برود. کوفته شما حاضر است.

اگر به غذاهای کوفته‌ای علاقه دارید، سریع‌ترین کله گنجشکی را درست کنید را بخوانید.

طرز تهیه کوفته بادمجان بدون گوشت

نکات کلیدی در تهیه کوفته بادمجان بدون گوشت

  • از هر نوع پنیری که دوست دارید‌ می‌توانید برای تهیه این کوفته استفاده کنید.
  • به دلخواه کمی ریحان و جعفری نیز در سس بریزید.
  • اگر فر ندارید‌ می‌توانید تمام مراحل را روی گاز انجام دهید.

میت بال بادمجان

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای غذایی بیشتر، دستور تهیه خوشمزه‌ترین سیب‌زمینی دنیا را بخوانید.

دانلود اپلیکیشن
















Source

دیدگاهتان را بنویسید