کیک قهوه ای کتو براونی موس (بدون گلوتن ، بدون آجیل)

کیک قهوه ای کتو براونی موس (بدون گلوتن ، بدون آجیل)


برای کسانی که عاشق شکلات هستند ، این یک کیک سه تکه موس براونی با قند کم چرب ، کتو ، بدون آجیل و بدون گلوتن است!

این کیک براونی بدون قند برای هر کسی که عاشق شکلات است یک رویای آسمانی است! این غذا با یک کیک شکلاتی مانند پایه ، یک قهوه ای خامه ای در وسط شروع می شود و شکلات صاف و شیرینی دارد!

اگر می خواهید یک غذای رسمی تر و ویژه برای یک مناسبت خاص ، سپس یک کیک کتو بخواهید! من این کار را در 76 مین سالروز تولد مادرم انجام دادم و همه اعضای خانواده نه تنها از شیرین بودن آن بلکه از اینکه چقدر فوق العاده بود شوکه شدند! او نمی توانست باور کند که این یک کیک کربوهیدرات بدون قند است ، بسیار ارزان!

بله ، می توانید شیر موس براونی رایگان تهیه کنید ، اما کمی طول می کشد. برای سهولت در تهیه شیر براونی کافیست روغن نارگیل و خامه سنگین شیر کنسرو را جایگزین کره کنید. تغییر روش در اینجا دشوار است ، بنابراین پیشنهاد من این است که به جای آن راز شیر بدون شکلات موس را امتحان کنید. به نظر می رسد برای اینکه شیر گاناش رایگان باشد ، می توانید شیر نارگیل را جایگزین خامه سنگین کنید.

آیا می توانم شخصیت الکل و بادام را تغییر دهم؟

نه ، متأسفانه ، نمی توانید آرد نارگیل را در این عصاره بادام جایگزین کنید. آرد نارگیل بسیار آبدار است و برای تهیه یک کلوچه مرطوب به تخم مرغ و مایعات زیادی نیاز دارد. تقریبا ¼ فنجان آرد نارگیل معادل 1 فنجان آرد بادام است.

اگر نمی خواهید از دستور براونی در اینجا با آرد نارگیل استفاده کنید ، می توانید لایه های بدون براونی را از رژیم برانتی کیک پنیری امتحان کنید.

می توانید ژلاتین را در موس بگذارید ، اما توصیه نمی کنم گاناش را تا زمانی که آماده سرو هستید اضافه کنید. بدون ژلاتین در موس ، می تواند بسیار نرم و سفت باشد تا با گاناش روی سطح مطابقت داشته باشد. بنابراین منتظر بمانید تا بریده شود ، قطعه را بدهید ، سپس روی آن را با گاناش بریزید.

تغییر دادن به شیرینی در دستور العمل های من به هیچ وجه دشوار نیست. من با نمودار تغییر شیرین جدید خود کار را آسان کردم! من در 15 سال گذشته با استفاده از انواع شیرین کننده ها دستور العمل های بدون قند تهیه می کردم.

نمودار تبدیل من از انواع مختلف من برای امتحان همه این شیرین کننده ها گرفته شده است. شما می توانید نمودارهای تبدیل آنلاین زیادی را مشاهده کنید ، اما همه آنها یکسان نیستند و برخی از آنها من با آنها موافق نیستم. می توانید بر روی نمودار تغییر کتو من به عنوان شیرین ترین و شیرین ترین و آخرین نمودار تغییر مورد نیاز برای پخت کتو حساب کنید.

مشاوره مفید برای گاناچ کامل

نکته شماره 1 از بهترین شکلات بدون قند بدون شیرین کننده استفاده کنید. من از چیپس شکلات شیرینی لیلی استفاده می کنم چون شبیه شکلات معمولی هستند که در صورت حل شدن با شکر حل می شوند و عوارض جانبی ندارند.

نکته شماره 2 خامه را نجوشانید ، برای گرم کردن آن فقط به یک جوش کوچک نیاز دارید. وقتی می بینید چندین حباب در حال شکل گیری هستند ، بلافاصله شکلات را درون قابلمه بریزید.

نکته شماره 3 از یک شکلات استفاده کنید نه یک میله. اگر به جای تراشه های کوچک از شکلات تخته ای استفاده می کنید ، باید کیسه های کوچک را بشکنید یا اینکه مخمر دارید زیرا قطعات به اندازه کافی ذوب نمی شوند.

نکته شماره 4 به مدت 15 دقیقه دور نزنید! تکرار می کنم ، 15 دقیقه بیقرار باشید. در این مورد به من اعتماد کنید و همیشه یک موش خوب خواهید ساخت. بگذارید خامه داغ جا بیفتد و تکه های شکلات را به آرامی آب کنید. وقتی تکان می خورید زمان ساده تری خواهید داشت زیرا همه چیپس ها نرم خواهند بود. ماوس صافی خواهید داشت.

چاپ

کیک قندی موس کتو براونی

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 25 دقایق

تمام وقت 40 دقایق

دعاها 16 دستگاه

کالری من 397کیلوکالری

نویسنده برندا بنت | مادر بدون شکر

دستورالعمل ها

برنامه ریزی براونی

  • شکلات و کره را روی حرارت ملایم روی اجاق گاز یا مایکروویو به مدت 1-2 دقیقه ذوب کرده و هم بزنید تا یکدست شود. کناری بنشین.

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید ، قابلمه ای به عرض 8 اینچ را گرم کنید و در یک تابه کوچک پخت قرار دهید.

  • روغن ، تخم مرغ ، زرده ، عصاره وانیل ، استویا و خامه را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  • شکلات ذوب شده را کمی مخلوط کنید تا مخلوط سفت نشود.

  • مواد باقی مانده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.

  • در صورت تمایل ، مخلوط شکلات را مخلوط کنید.

  • مایه را در تابه بریزید و به مدت 30 دقیقه بپزید.قبل از خروج بگذارید خنک شود.

ساخت موس

  • آب را به آرامی بریزید ، ژلاتین را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه گرم کنید. هم بزنید تا یکدست و بدون برجستگی شود. کناری بنشین.

  • پنیر خامه ای ، وانیل ، شیرین شده ، کاکائو و نمک را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. از دو طرف بشقاب اجتناب کنید و مخلوط کنید.

  • خامه سنگین را بریزید و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. به سرعت ژلاتین را خیس کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد از سرد شدن روغن براونی را تغذیه کنید و حتماً روغن را به انتهای تابه فنری برسانید. روی آن را بپوشانید و قبل از افزودن گاناش به مدت 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

گاناش

  • خامه را در یک قابلمه کوچک سوپ روی اجاق گاز گرم کنید. شکلات چیپسی را در یک کاسه کوچک بریزید. به محض برخاستن ، خامه را روی تراشه های شکلات ، بدون حرکت بریزید. اجازه دهید 15 دقیقه بماند و حرکت دهید تا یکدست شود.

  • کیک خود را از یخچال بیرون بیاورید و با یک چاقوی تیز روی لبه آن مطمئن شوید که زیر قالب را بیرون آورده اید تا براونی را بیرون بیاورید. شکل فنری را بردارید و کیک را در محل تحویل قرار دهید.

  • گاناش را داخل کیک موس بریزید و با یک کاردک لبه ها را بکشید تا کناره ها آزاد شوند.

  • انتخاب: از پوست کنده سبزیجات استفاده کنید و شکلات بدون قند را در بالا بریزید تا شکلات درست شود.

غذای خوب

سرویس: 1قطعه | کالری: 397کیلوکالری | غذا: 9گرم | پروتئین: 4گرم | روغن: 38گرم | مصرف سوخت: 20گرم | چربی های چند غیر اشباع: 1گرم | چربی های اشباع نشده: 4گرم | روغن ترانس: 1گرم | کلسترول: 71میلی گرم | سدیم: 168میلی گرم | پتاسیم: 58میلی گرم | امضا کردن: 3گرم | قند: 1گرم | ویتامین A: 509IU | کلسیم: 33میلی گرم | اهن: 1میلی گرم



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2718

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا