کیک وانیلی توت فرنگی - یک قاشق سبز

کیک وانیلی توت فرنگی – یک قاشق سبز


این یکی از غذاهای مورد علاقه من در تمام دوران است و مخصوصاً در تابستان که توت فرنگی خوب است بسیار خوشمزه است. نرم و شیرین و بهشتی است یا کمی با کرم جو دوسر ، نیازی به آیسینگ نیست. در زمستان سعی کنید توت فرنگی گلابی را برش دهید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کیک را به ضخامت 8 اینچ با روغن نارگیل برش زده و کنار بگذارید.

شیر جو دوسر را با سرکه سیب در یک ظرف لایه ای مخلوط کرده و کنار بگذارید.

آرد ، بادام آسیاب شده ، شکر نارگیل و جوش شیرین را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. اگر شکر نارگیل سفت است ، باید آن را مالش دهید. طول دانه وانیل را باز کرده و دانه ها را خشک کنید.

روغن نارگیل داغ را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی همه چیز را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر جو دوسر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.

نصف خمیر را در قالب کیک خود برش دهید. توت فرنگی را از وسط نصف کرده و روی آن بچینید ، سپس با نصف دیگر خمیر بپوشانید.

کیک را در فر قرار دهید و حدود 50-55 دقیقه بپزید تا کیک ساز خوب بیرون بیاید و لبه های آن در قالب خارج شود.

اجازه دهید روی سیم کاملاً خنک شود ، سپس با احتیاط از قالب خارج کنید.

گرم را با خامه جو دوسر سرو کنید.

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2514

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا