گراتین قارچ Chard و Porcini - زمستان

گراتین قارچ Chard و Porcini – زمستان


این یک پیام پشتیبانی شده است.

Chard with Porcini Mushroom Gratin – یک چارت بسیار غنی با قارچ خاکی باعث می شود سحر سبک جادویی و سس پخته نشده Parmigiano Reggiano شود. غذای جانبی خوشمزه. یا هر زمان یک ظرف!

کریسمس نزدیک است. آیا انتخاب خود را انجام داده اید؟ حتی اگر آنها را دارید ، من شما را تشویق می کنم که اتاق غذاخوری سبزیجات را ساده و سرگرم کننده کنید. این شگفت انگیز است. یا اگر نه در روز کریسمس ، گاهی در زمستان که باید غذاهای خوشمزه و رویایی تهیه شود.

قارچ و گراتن گراتنچارد و پورچینی قارچ گراتین نامرئی است ، اما…

در حالی که این غذای سبز و سبز ممکن است عالی به نظر برسد ، من به شما قول می دهم که شما و عزیزانتان ادویه را می پرستید: این یک قاشق لیس زدن دوست داشتنی است.

آنها زیباترین ظروف نیستند. با خیال راحت از پخش خرده نان زیتون با بالاترین کیفیت نان لذت ببرید. یا بقایای خراطین یاقوت قرمز را به سرعت شروع کنید و روی هر وعده بپرید.

قارچ پورچینی و چاتین گراتین

اگرچه این Grard of Chard و Porcini Gratin بسیار سنگین به نظر می رسد ، اما بسیار سبک است. و جفت با دلارهای بزرگ خوب است. بنابراین ، حتی اگر ترکیه را با همه ادویه هایش بسوزانید ؛ یا چیزی مانند تارتلت چغندر هویج رنگ سرخ شده من رنگ آمیزی کنید ، این غذای سالم و مغذی عالی است.

وقتی صحبت از طعم و بافت می شود ، افراد ثروتمند و ناراضی از جهان و تفریح ​​را در نظر بگیرید. من سعی کرده ام این تکنیک را ایجاد کنم تا همه چیز خودش را نشان دهد ، اما در مقابل دیگران تشویق می شود. اگر فکر می کنید من خوب عمل کردم یا نه ، می توانید در نظرات به من بگویید. همه غذاها عاشق سرگرمی های زمستانی هستند ، اما این بخش خوبی است که شما به عنوان خوانندگان Food To Glow می توانید از آن لذت ببرید.

تهیه قارچ گراتین و پورچینی

دانه های پارمزان و تخمه آفتابگردان را اضافه کنید. اما در صورت تمایل می توانید از تکه های نان استفاده کنید!

گراندین قارچ Porcini را با Chard جایگزین کنید؟

اگر می توانید پورسین را خشک کنید ، این کار را انجام دهید. مهربانی زمین و طعم معطر آن ، آن را به یک غذای منحصر به فرد و فراگیر تبدیل کرده است. اما اگر قارچ در دسترس نیست از قارچ وحشی دیگر (خشک یا تازه) استفاده کنید. یا قارچ بنفش شیرین قدیمی (کرمینی). اگر نمی توانید گوشت خوک خشک کنید اما می توانید آن را به صورت پودر خریداری کنید ، هنگام شکار هر قارچی که استفاده می کنید نیزه اضافه کنید. با این حال ، ما نمی خواهیم به صفحه ظلم کنیم. پورچینی می تواند کمی آزاردهنده باشد ساده است. و اگر قارچ نمی خواهید ، آنها را به حال خود رها کنید.

Créme fraîche طعم ملایم تری نسبت به کرم معمولی با اسیدیته ای جذاب به آن می بخشد. می توانید از کرم های دوگانه (واقعی) استفاده کنید. بالاخره کریسمس است. اما کرم پودر مخلوط با خاشاک های جدید پارمیجیانو ریجیانو یک سس غیر خداپسند بسیار خداپسندانه می سازد. چند جوش به جوز هندی تازه اضافه کنید و می توانم بگویم این یک سس غیرتجربی است.

قارچ پورچینی و چاتین گراتیندر فضای سبز ، chard همیشه مکان اصلی من خواهد بود. من عاشق سادگی ، طرز تهیه آن در آشپزی و طعم متمایز اما مستقیم ، تقریباً بطری دار هستم. اما خرید برای برخی از شما دشوار است. با خیال راحت اسفناج را اضافه کنید (سه بار در صورتی که وزن آن دیگر بیشتر نباشد – نیازی به چیزی ندارد) یا قبل از آن. همچنین ممکن است بخواهید از برگ های خردل خردل یا سبز استفاده کنید. مطمئن شوید که قبل از شروع آبگوشت ، اولین پخت سبزیجات را تغییر داده اید.

علاوه بر این ، من از مخلوطی از دانه های آفتابگردان و رنده شده Parmigiano Reggiano ، با روغن زیتون بکر استفاده کردم. ممکن است بخواهید به جای آن از آرد سوخاری استفاده کنید – تازه ، خشک ، بدون گلوتن یا پانکو. این بسیار رایج است. اما استفاده از تخمه آفتابگردان یک راه خوب برای خدمت به افرادی است که به رژیم غذایی بدون گلوتن نیاز دارند. و اگر می دانید که اجازه می دهید این غذا قبل از سرو کمی خنک شود ، شکل خود را به خوبی حفظ می کنند.

پنیر پارمسانپنیر چطور؟

من فکر نمی کنم جانشین پارمیجیانو ریجیانو وجود داشته باشد. و به همین دلیل.

طعم آن غنی ، مغذی و کمی شور است – یک امامی خوب و سالم. عوارض جانبی جزئی پارمزان تنها یک مسئله است – نمک قوی یا آجیل کامل. آنها اغلب چربی های ناخوشایندی نیز دارند. حتی گرانترین اجناس.

و طراحی چیز واقعی در زیر چاقو بسیار واضح است ، با اندکی سقوط. هنگامی که با دست شکسته می شود به تکه های خارق العاده تبدیل می شود. این تا حد زیادی از طراحی سوخت های فسیلی حتی برای غیر PDO در ایتالیا دور است. به نظر من ، واقعی شدن مهم است.

ترکیبات شاردن گراتن و پورسینیبا یک غذای ساده مانند Chart و Porcini Mushroom Gratin مهم است که در صورت امکان بهترین مواد را تهیه کنید. من می دانم که یک پارمزان خوب می تواند ارزان باشد ، اما وقتی کمتر مصرف می کنید ، روی شما تأثیر می گذارد. من فکر می کنم مهم است که پول اضافی را خرج کنیم.

Parmigiano Reggiano – یک مشارکت واقعی – نیز بسیار مفید است. بارها و بارها با غذای مورد علاقه خود فکر کنید. Parmigiano Reggiano و بسیاری دیگر. من در جعبه ذخیره سازی شما با دستور العمل می نویسم که اطمینان می دهم شما را شگفت زده کرده و همه کاره بودن آن را به شما نشان می دهد. و همه را جمع کرده و پارمای جدید را خرد می کنند.

من چند دستور غذا با Parmigiano Reggiano (به اضافه یک پاستا :-)) دارم. هنگام تهیه این غذا ، چرا یکی از موارد زیر را امتحان نکنید

گنوچی کلم بروکلی و پارمیجیانو رجیانو

ذرت سرخ شده با پارمزان و شوید

مخزن گیاهی مخلوط شده با Parmigiano Reggiano

Creamed قبلاً توسط Parmigiano Reggiano

سیب زمینی سرخ شده Parmigiano Reggiano با شالوت و پانکو

آیا شما هریک از اینها را دوست دارید؟

قارچ پورچینی و چاتین گراتیناطلاعات داخلی برای Parmigiano Reggiano

شاید ساده نگیریم که پارمیجیانو ریجیانو پنیری خاص است. آنها به عنوان تهویه مطبوع ، در دستور العمل ها یا با ترکیبات سیب یا ادویه ترکیب می شوند.

اما آیا می دانید این پنیر یکی از قدیمی ترین پنیرها با سابقه طولانی و سابقه طولانی است؟ Parmigiano Reggiano – پارمزان نام انگلیسی است – اولین بار توسط راهبان در قرون وسطی ایجاد شد. برای قرن ها روش و روش یکسان باقی مانده است – سه ماده بسیار خوب پشتیبانی می شوند. مشخصه شیر خام مورد استفاده باکتری خاصی است که از گونه های گیاهی بسیار کوچک تهیه شده است. قوانین سختگیرانه اطمینان می دهد که Parmigiano Reggiano پیشرفته ترین مکان است.

گراتن قارچ chard و porciniهمچنین یک پنیر بسیار مغذی است. فرآیند ساده ساخت و دور انداختن مکمل ها از سیستم های طبیعی آنتی بیوتیک ها پشتیبانی می کند – و تقویت می کند. این تنها ماده ای بدون لاکتوز نیست که به راحتی هضم می شود و احتمالاً بهترین است به طور کامل ، و همچنین استخوان ، سلامتبه

به عنوان پروتکل موجودی (PDO) ، نام Parmigiano Reggiano می تواند برای فروش از منطقه ای در شمال ایتالیا استفاده شود. این امر به شما اطمینان می دهد که یک پنیر مطمئن و قابل اعتماد و با دوام تهیه می کنید. خرید Parmigiano Reggiano به این معنی است که شما صدها سال غذا می خورید!

حالا بریم سراغ راز. ساخت آنها آسان است و در صورت نیاز تغییر می کنند. امیدوارم لذت ببرید. و امیدوارم بتوانید اوقات خوشی را سپری کنید و در امنیت زندگی کنید. اوه ، و به دستور بعدی من نگاه کنید – نپخته! – با استفاده از Parmigiano Reggiano. اگر می خواهید کرفس و خرمالو پیشرفت کنید ، این کار را انجام دهید. خوب است که با بقیه جشن ها و در طول زمستان غذا بخورید.

برای دنبال کردن آخرین دستور العمل ها و چت های پارم ، دنبال کنید KamemeTvKenya در توییترparmigianoreggiano در اینستاگرام و Parmigiano Reggiano در فیس بوک.

گراتن و پارمزان قارچ چارد و پورچینی

گراتن قارچ chard و porcini

گراتین قارچ Chard و Porcini

قارچ آهنی و قارچ پورچینی سبزی جادویی سبک و سالم ، سس گراتن parmigiano Reggiano. غذای جانبی خوشمزه. یا هر زمان یک ظرف!

  • 15
    گرم
    قارچ خشک پورسین
  • 400
    گرم
    دشوار
    رنگین کمان ، یاقوت سرخ یا سوئیس
  • 1
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون اضافی
    در صورت لزوم شامل موارد اضافی است
  • 2
    باران
    یا پیاز کمی نرمتر ؛ پوست کنده و ریز خرد شده است
  • ¼
    قاشق چایخوری
    آجیل
    تازه رنده شده ؛ گزینه ها
  • 200
    گرم
    خامه ترش
    چربی اشباع یا اشباع ؛ یا دوتایی / کرم سنگین / سنگین
  • 75
    گرم
    پنیر پارمسان
    ریز رنده شده ؛ در صورت تمایل بیشتر
  • ¼
    قاشق چایخوری
    فلفل سفید
  • 40
    گرم
    دانه های آفتابگردان
    برش به “خرده” ؛ یا 30 گرم خرده بیات
  • جعفری
    در صورت پسند دکوراسیون

  1. فر خود را با دمای 160 درجه سانتیگراد / 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت مخلوط کنید.

  2. قارچ های خشک شده پورسین را به مقدار کافی در آب جوش آغشته کنید تا بپوشاند و کمی آب گوشت اضافه کنید تا در صورت نیاز قارچ ها غوطه ور شوند. بگذارید 20 دقیقه بماند ، سپس بریزید و خرد کنید.

  3. گریس را بشویید و برش دهید. ساقه ها را به قطعات نیش زده بریزید و کنار بگذارید. چارت را قرار دهید و منطقه دور (در امتداد دنده ها) را قطع کنید. این کار را تکرار کرده و تکه های سیاه یا تکه های بزرگ را قرار دهید. در صورت تمایل می توانید دنده ها را بریده و با ساقه کوتاه کنید ، مخصوصاً در سوئیس که بسیار پراکنده است.

  4. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و داخل ساقه ها بریزید. به مدت 5 دقیقه بپزید ، سپس در چارت / برش خرد شده نگهداری کنید. دو دقیقه بپزید. آب سرد را روی آن بریزید و در حوله چای با آبکش دراز بکشید تا مقداری از آب خارج شود. خوب هم بزنید یا بچرخانید تا آب اضافی آن خارج شود.

  5. روغن را روی حرارت خیلی کم روی تابه بریزید. موسیرها را با همزن برقی بزنید و هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود و برای آخرین دقیقه گوشت خوک و جوز هندی اضافه کنید. حدود هشت دقیقه پیاده روی می کنید.

  6. پورچینی ریز خرد شده و خرد شده ، کرم فرش ، سه چهارم رنده شده Parmigiano Reggiano (یا روش سبزیجات) و فلفل سفید را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید. در نهایت ، خاردار را با ساقه ها کمی پخته نگه دارید.

  7. مخلوط را در ظرف چرب یا بدون چربی (حدود 20 سانتی متر) بریزید و روی آن را با دانه های آفتابگردان (یا نان های نان) بریزید و در پارمیجیانو ریجینانو بگذارید. روی دیوار فر خود قرار دهید و به مدت 30 دقیقه بپزید.جای گرم گرم سرو کنید.

غذاهای نرم – همه چیز را مخلوط کرده و طبق معمول بپزید. ممکن است بخواهید یک یا دو تخم مرغ بپزید تا یک غذا درست کنید.

تغییرات: به جای تخمه آفتابگردان از خرده نان استفاده کنید. اگر به سختی می توانید برگ خردل ، کلم پیچ ، اسفناج یا برگ کلارد را امتحان کنید. سه برابر اسفناج که می خواهند استفاده کنید!

رهبری را بر عهده بگیر: این غذا را به طور کامل از بوته بپزید. خشک هم نمی شود.

دستورالعمل های رژیم غذایی

گراتین قارچ Chard و Porcini

هزینه استفاده

کالری من 271
کالری از چربی 171

٪ هزینه روزانه *

روغن 19 گرم29٪

چربی 7 گرم44٪

کلسترول 30 میلی گرم10٪

سدیم 552 میلی گرم24٪

پتاسیم 666 میلی گرم19٪

غذاهای مایع 15 گرم

امضا 3g13٪

شکر 3 گرم

پروتئین ها 13 گرم26٪

ویتامین A وصل کنید129٪

ویتامین سی 31 میلی گرم38٪

کلسیم محصولات36٪

اهن 3 میلی گرم17٪

درصد ارزش روزانه بر اساس کالری دریافتی 2000 کالری است.




وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2710

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا