13 حقایق تغذیه ماهی کدو اطلس و مزایای سلامتی آن


خریداری کردن

ماهی کاد آتلانتیک قوطی است ، خشک شده در هوا (ذخیره ماهی) ، یا نمک دارویی (کیپر) گوزن ها را ماهی کاد می خورند ، دودی یا شور می کنند. زبان ، گونه ها و کبد او نیز خوراکی است.

محصولات ماهی کاد آتلانتیک در تمام طول سال در دسترس است. با این حال ، ماهی کاد تازه بین ژوئن و اکتبر هنگامی که از تخم ریزی بهبود یافته اند در بهترین حالت خود هستند. یعنی وقتی ماهی چاق است و گوشت آن شیرین و سفت است.

اگر بدنبال ماهی کاد تازه هستید ، بدنبال ماهی شفاف و سفت با پوست تمیز ، آبشش صورتی و چشمهای روشن باشید. فیله ها را می توان با پوست یا بدون پوست به بازار عرضه کرد. از لایه های نرم اجتناب کنید که هنگام پختن متلاشی می شوند.

در خانه ، ماهی و لایه ها را به مدت 2-3 روز در یخچال نگهداری کنید. برای استفاده طولانی مدت ، مقیاس و کل ترک قبل از ذخیره در فریزر عمقی زیر -30 درجه سانتیگراد.

اگر بدنبال ماهی کاد تازه هستید ، بدنبال ماهی شفاف و سفت با پوست تمیز ، آبشش صورتی و چشمهای روشن باشید. فیله ها را می توان با پوست یا بدون پوست به بازار عرضه کرد. از لایه های نرم اجتناب کنید که هنگام پختن متلاشی می شوند.

آماده سازی

قبل از پخت ، نمک بزنید ، خشک کنید ، در آب سرد نمک بزنید. برای ضدعفونی کردن ، در صافی ، پوست را به سمت بالا (در صورت پوست) قرار دهید تا نمک بین گوشت و پوست جمع نشود. صافی را در یک ظرف بزرگ پر از آب قرار دهید تا نمک در انتهای آن جمع شود.

ماهی کاد آتلانتیک ماهی خوش طعمی است که همه طعم ها را در یک ظرف ترکیب می کند. گوشت سفید غیر روغنی ، پوسته پوسته و سفید آن شبیه سایر اعضای ماهی کاد مانند هک ، مرغ ، و آلوسکا است و به همین دلیل در بسیاری از کشتی هایی که به دنبال ماهی سفید هستند استفاده می شود.

ماهی کاد آتلانتیک ماهی بسیار متنوع است. کباب کردن ، پختن ، بخارپز کردن ، سرخ کردن ، تفت دادن ، ماهیگیری یا سرخ کردن از بهترین روشهای پخت و پز است که می توانید از آن لذت ببرید.

در اینجا چند ایده پذیرایی وجود دارد:

  • آن را در یک خمیر سبک سرخ کنید تا دستور خوشمزه “Fish n Chips” تهیه شود.

  • ماهی کاد دودی آتلانتیک نیز لازانیا و پای ماهی عالی درست می کند ، مخصوصاً وقتی با مقدار مساوی ماهی سفید تازه به عنوان یک هک مخلوط شود.

  • تروسگ کلمه پرتغالی به معنی ماهی کاد خشک و شور است. Codfish à Gomes de Sá کاسرول با ماهی کاد شور ، سیب زمینی ، تخم مرغ ، زیتون و یک غذای مخصوص پیاز از پرتغال شمالی تهیه می شود.

مشخصات ایمنی

چگالی متوسط ​​جیوه در ماهی کاد آتلانتیک 0.111 ppm است. بر این اساس ، دستورالعمل های نهایی FDA ایالات متحده در مورد آنچه از ماهی غیر از مادران شیرده انتظار می رود ، به همراه لیست گزینه های خاص که ایمن هستند یا باید از آنها اجتناب شود ، آن را در دسته “بهترین انتخاب” قرار می دهد. ” با این معیار ، آنها می توانند 2-3 وعده (8 تا 12 اونس) از آن را در یک هفته بخورند. (سلب مسئولیت پزشکی).

همچنین بخوانید ≺≺-

برادن حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی

ماهی قزل آلا حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی

خورشید حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی

≻≻- بازگشت به غذای دریایی از جانب اطلاعاتی در مورد تغذیه ماهی کاد آتلانتیک و مزایای سلامتی آنبه

خواندن بیشتر (پیوندها در پنجره جدید باز می شوند):

  1. جزوات اطلاعات جنسیتی -Gadus morhua.

  2. سطح جیوه در ماهیان تجاری و صدف.

  3. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  4. اسیدهای چرب امگا 3: اهدایی ضروری



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2715

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا