5 باورهای غلط غذا ، آلوده

5 باورهای غلط غذا ، آلوده


5 باورهای غلط غذا ، آلوده

امنیت غذایی برای محافظت از خود و خانواده در حین پخت بسیار مهم است. اعتقادات زیادی در مورد ایمنی و ناامن بودن هنگام تهیه غذا وجود دارد. به جای تمرکز بر نحوه مدیریت غذا ، آن را به متخصصان بسپارید. CDC اخیراً لیستی از 10 افسانه راه حل های خطرناک برای حل مشکلات تهیه کرده است. در اینجا پنج نکته ، ترفند و نحوه مدیریت صحیح غذای خود آورده شده است.

افسانه شماره 1: قبل از تهیه باید گوشت ، مرغ یا بوقلمون را بشویید

حقیقت: شستن گوشت خام ، مرغ ، مرغ یا تخم مرغ می تواند میکروب ها را به حیاط ، میز و سایر قسمت های آشپزخانه شما منتقل کند. این میکروب ها می توانند غذاهای دیگری مانند سالاد یا میوه بخورند و شما و خانواده شما را بیمار کنند. در عوض گوشت ، مرغ ، بوقلمون و تخم مرغ را از آن بپزید دمای مناسب برای از بین بردن باکتری ها اگر می خواهید مرغ را تهیه کنید ، از جمله پوست یا نان ، پوست خود را بشویید و برای مرغ خام از بطری با چاقو استفاده نکنید. غذای پخته یا محصولات تازه را در کاسه یا برشی که در معرض مرغ خام قرار گرفته است ، نگذارید. همیشه بشقاب یا بطری را با آب گرم و صابون بشویید.

افسانه شماره 2: چشیدن یا بوییدن غذا بهترین راه برای تشخیص خوب بودن آن است

حقیقت: شما نمی توانید میکروب هایی که باعث مسمومیت غذایی می شوند را بچشید ، بویید یا ببینید. فقط کمی مزه می تواند شما را بسیار مریض و غیرقابل قبول کند. به دولت فدرال مراجعه کنید نمودار زمان ذخیره سازی برای تعیین طول مواد غذایی که می توانید ذخیره کنید. وقتی زمانش فرا رسید آن را دور بیندازید. ثبت ضایعات و تاریخ تهیه و نگهداری غذاهای قدیمی در جلوی یخچال می تواند تضمین کننده تمام نشدن غذا باشد. و ضرب المثل می گوید: “اگر شک دارید آن را بیرون بیندازید.”

افسانه شماره 3: می توانید غذا را بدون نسخه آب کنید یا یخ بزنید

حقیقت: وقتی غذا گرم نشود ، باکتری های مضر می توانند به سرعت تکثیر شوند. برعکس. استفاده کنید این نمودار هضم غذا به طور کامل می توانید غذا را ذوب کنید:

  • یخچال: دمای 41 درجه فارنهایت یا کمتر. حتماً آن را در ظرف یا کاغذ بگذارید تا چکه کند و نزدیک هیچ غذایی که آماده خوردن است نباشد.
  • در آب سرد: غذاهای کوچک را می توان در زیر آب سرد حل کرد که 70 درجه فارنهایت یا پایین تر است. هنگام شروع آشپزی نمی خواهید از آب گرم استفاده کنید. می توانید غذا را در یک قابلمه بگذارید و آن را با آب سرد پر کنید ، اما مطمئن شوید که هر 30 دقیقه یکبار آب آن را عوض می کنید.
  • در مایکروویو: به دلیل توزیع ناهموار دمای مایکروویو ، اگر تصمیم گرفتید دوباره به مایکروویو بروید ، بلافاصله غذا را بپزید. می توان آن را به هر شکلی که دوست دارید از جمله ادامه پخت در مایکروویو ، بالای اجاق گاز ، اجاق گاز یا گریل بپزید.

افسانه شماره 4: پوست کندن میوه ها و سبزیجات بدون شستن آنها مجاز است

حقیقت: میوه ها و سبزیجات می توانند حاوی میکروب هایی روی پوست خود یا روی پوست باشند که می تواند شما را بیمار کند. انتقال میکروب های داخل میوه ها و سبزیجات هنگام خرد کردن یا پوست کندن آنها بسیار آسان است. بنابراین ، شستن همه میوه ها و سبزیجات زیر آب حتی پس از لایه برداری بسیار مهم است. از برس برگ سفید برای مخلوط کردن میوه ها و سبزیجات قوی مانند خربزه ، گلابی و خیار استفاده کنید. حتماً میوه ها و سبزیجات نپخته را روی تخته های مختلف از گوشت خام جدا کنید تا از آلودگی جلوگیری شود.

افسانه شماره 5: می توانید خمیر یا نان خام بخورید ، آن را با کوکی ها مخلوط کنید و غذاهای دیگر را با تخم مرغ خام یا آرد خام مخلوط کنید.

حقیقت: آرد و تخم مرغ نپخته می تواند باشد اشرشیاکلی (E. coli) ، سالمونلا، یا سایر باکتری های مضر. آرد و تخم مرغ را در دمای اتاق خوب بپزید یا بپزید با استفاده از این نموداربه از غذاهایی که حاوی تخم مرغ خام یا نیم پز هستند ، مانند تخم مرغ پخته شده ، یا سس مایونز خانگی ، سوپ هلندی ، و تخم مرغ تخم مرغ استفاده نکنید. نان خام یا خمیر خام حاوی آرد یا تخم مرغ نیز ممنوع است. خمیر خام را از کودکان ، از جمله خمیر بازی دور نگه دارید. هنگام تماس با آرد ، تخم مرغ و خمیر خام ، دست ها ، سطوح کار و ظروف را کاملاً بشویید.

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2142

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا