59 روش استفاده از پوست لوبیا

59 روش استفاده از پوست لوبیا


لوبیا یک رپ عالی دارد زیرا همیشه یکی از بهترین (و ارزان ترین) غذاهای تمام دوران است. آنها حاوی مواد مغذی کافی ، پروتئین ، چربی و فیبر و همچنین تن ریز مغذی های ضروری هستند که همه ما با قیمت بسیار مناسب به آنها نیاز داریم. نکته شگفت انگیز این است که انواع مختلف لوبیا و طرز تهیه آنها وجود دارد! می توانید از آنها به عنوان پخته شده با ادویه جات ، تازه در یک سالاد ساده یا مخلوط با همبرگر لوبیا لذت ببرید.

گزینه های زیادی وجود دارد و احتمالاً همین الان کنسرو لوبیا را در منطقه خود دارید! در حالی که برخی از پختن لوبیا از ابتدا در مقایسه با پختن با کنسرو لوبیا لذت می برند ، شما نمی توانید احتمال برنامه ریزی کنسرو لوبیا را رد کنید! در اینجا 59 روش استفاده از قوطی لوبیا آورده شده است.

تفاوت بین لوبیای خشک و کنسرو شده چیست؟

تفاوت اصلی بین لوبیا خشک و کنسرو شده در کنسرو لوبیا کنسرو شده و پخته است و اینطور نیست. برای خوردن حبوبات خشک شده ، باید زمان بیشتری صرف کنید تا آنها را خشک کرده و یا سریع آنها را بجوشانید. گاهی اوقات ، این می تواند به اندازه شب باشد! با کنسرو لوبیا ، فقط باید قوطی را باز کنید ، لوبیاها را بشویید ، و آنها آماده لذت بردن هستند. چقدر راحت بود! دستور العمل های زیر حاوی دو یا دو نوع مختلف لوبیا است ، بنابراین اگر به دنبال دستور العمل های سالم و مهربان هستید ، این دستور العمل ها تحت پوشش قرار می گیرند!

دانه های مختلف:

کنسرو لوبیا چیست؟

کنسرو لوبیا مراحل پخت را در حرارت بسیار زیاد تحت حرارت الکتریکی طی می کند. سپس ، با آب و مواد نگهدارنده (معمولاً نمک) مخلوط می شود. در نهایت ، آنها را در یک ظرف مهر و موم کرده و نگه می دارند. هنگام استفاده از کنسرو لوبیا ، توصیه می شود که آن را آبکش کرده و تمیز کنید تا نمک اضافی از لوبیا حذف شود. هنگام شستشو ، آنها آماده پذیرایی و تهیه بوریتو ، دیپ ، حلوای گیاهی و کوفته هستند. امکانات بی پایان است!

چند تامله روی یک بشقاب سفید

لوبیا سیاه یا پینتو (قابل استفاده به جای یکدیگر)

آیا لوبیا حاوی پروتئین است؟

انجام می دهند! شناخته شده است که لوبیا سرشار از پروتئین است اما عمدتا مغذی است ، که بسیار عالی است! لوبیا نه تنها سرشار از چربی و پروتئین است بلکه فیبر و انرژی بالایی نیز دارد. لوبیا یک غذای خوب ، مغذی و مغذی است که می تواند به شما در قوی ماندن کمک کند. دستور العمل های لوبیا سفید زیر یک راه عالی و خوشمزه برای به دست آوردن مقداری روغن برای مقابله با روز است!

یک بشقاب ماکارونی ریحان با یک حوله تار و تمیز

لوبیا سفید

چه مدت می توانید کنسرو لوبیا را ذخیره کنید؟

یکی از بهترین چیزها در مورد کنسرو لوبیا این است که ثبات دارد. در بیشتر موارد ، بهتر است 3-4 سال پس از خرید غذا بخورید. چه غذای خوشمزه ای! تا زمانی که کنسرو لوبیا به درستی ذخیره شود ، شما می توانید حبوبات را برای سالهای طولانی ذخیره کنید! آمادگی برای یک روز بارانی و یک غذای خوب از داشتن لوبیا به اندازه کافی برای غذا ضرری ندارد! هنگام باز شدن ، کنسرو لوبیا را می توان در ظرف دربسته به مدت 3-4 روز در یخچال و 1-2 ماه در یخچال نگهداری کرد. در اینجا چند دستور العمل برای لوبیا سیاه و پینتو برای لذت بردن ، باران یا درخشش ، در حال حاضر یا در آینده آورده شده است!

یک بشقاب حمص با خرده در طرف سفید

لوبیا گاربانزو

مهمترین چیز در کنسرو لوبیا!

در بازار امروز ، شما می توانید لوبیای بزرگ را با بیش از یک دلار پیدا کنید. چقدر فوق العاده؟ با همه تنوع هایی که می توانید از لوبیا ایجاد کنید ، ارزش غذایی لوبیا و نحوه صدایش ، نمی تواند بهتر از این باشد! همچنین با خرید بیشتر می توانید درآمد زیادی کسب کنید. خوردن غذاهای گیاهی هرگز گرانتر نبوده است! در اینجا چند دستور العمل ساده و ارزان لوبیا برای لذت بردن وجود دارد!

چهار لوبیا قرمز پخته شده وگان پر شده با نان و سبزیجات

لوبیا قرمز

همانطور که می بینید ، ما کنسرو لوبیا را دوست داریم و از تمام فواید ناشی از خوردن آن لذت می بریم! علاوه بر جنون ارزان ، تهیه آنها سریع و آسان است و از جهات مختلف سالم هستند. لوبیا مورد علاقه ما است! دستور العمل هایی را که امتحان می کنید به ما بگویید!

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2150

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا