8 اصل تغذیه پنیر ریکوتا و مزایای سلامتی آن


خریداری کردن

هنگام خرید ، به این فکر کنید که بسته به چربی و رطوبت ، قصد خرید چه نوع ریکوتا را دارید.

ریکوتای شیر کامل با شیر کامل تهیه می شود و محصول نهایی نباید بیش از 80 درصد رطوبت و کمتر از 11 درصد شیر کامل داشته باشد.

ریکوتا نیمه چرب از شیر با چربی شیر کمتر تهیه می شود و محصول نهایی نباید بیش از 80 درصد رطوبت و کمتر از 11 درصد اما کمتر از 6 درصد شیر کامل داشته باشد.

ریکوتا (ریکوتون) آب پنیر از آب پنیر استخراج می شود و محصول نهایی نباید بیش از 82.5 درصد رطوبت و کمتر از 1 درصد شیر کامل داشته باشد.

پنیر ریکوتای تازه در تمام طول سال در غذا و سوپر مارکت ها موجود است. ریکوتای تازه را در مهر و موم / بسته بندی از قسمتهای تبرید خریداری کنید.

یک ریکوتای خوب باید نرم ، کرمی و مرطوب و ترد باشد. باید سفید روشن یا کرم با طعم شیرین یا کمی اسیدی باشد. از هرگونه محصولاتی که دیگر طعم خوبی ندارند خودداری کنید.

ذخیره سازی

ریکوتا که یک پنیر تازه و نرم است ، بسیار گوشتی است و باید در یک ظرف خوب بسته شده سرد شود. اگر آن را در خانه تهیه می کنید ، دسته های کوچک را اغلب تهیه کنید و تا یک هفته در یخچال به خوبی نگهداری کنید.

عادات غذایی

ریکوتا یک پنیر بر اساس چرخ است و به عنوان پنیر شیرین و در شیرینی ها استفاده می شود. به خوبی با شکر ، ادویه جات ترشی جات و عدس مخلوط می شود ، یا در طیف گسترده ای از غذاهای خوشمزه ماکارونی استفاده می شود.

در اینجا چند پیشنهاد برای حضور در نظر گرفته شده است:

  • از ریکوتای تازه کاملاً مخلوط با میوه های خشک و آجیل به عنوان دسر لذت ببرید.

  • پنیر اسفناج پر شده و ریکوتا – راویولی را آماده کرده و با کره مریم گلی یا سس گوجه فرنگی خامه ای سرو کنید.

  • در روسیه و دیگر کشورهای اروپای شرقی ، ریکوتا جایگزین tvoróg (творо́г) در ترشی می شود. Syrniki (پنیر) ، یک پنکیک سنتی شیرین.

  • کیک ریکوتا دسر ایتالیایی با پنیر خامه ای و ریکوتا تهیه می شود و با پوست مرکبات و کشمش با آب رم (sultanas) طعم دار می شود.

مشخصات ایمنی

ریکوتا یک پنیر نرم ، کم کالری و کم سدیم و چرب اشباع است و به همین دلیل ، به عنوان یک محصول لبنی سالم در افرادی که رژیم کم سدیم و کم چربی دارند ، توصیه می شود.

پنیر ریکوتا حاوی تیرامین بسیار کمی است و می توان آن را در دوزهای کوچک با افرادی که رژیم غذایی محدود تیرامین دارند مصرف کرد. (منبع: رژیم کوئینزلند با رژیم تیرامین کم: MAOI و رژیم.)

از آنجا که ریکوتا یک پنیر آب پنیر است ، فاقد پنیر (یعنی پروتئین مسئول حساسیت به شیر) است و کمتر حساسیت زا است.

همچنین بخوانید ≻≻-

≺≺ پنیر خامه ای آمریکایی حقایق تغذیه ای

≺≺ پنیر چدار حقایق تغذیه ای

≺≺ بازگشت به محصولات لبنی از جانب اطلاعاتی در مورد تغذیه پنیر ریکوتابه

≺≺ بازگشت به صفحه نخستبه

منابع بیشتر:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA. (در پنجره جدید باز می شود).

  2. – مشخصات USDA برای پنیر ریکوتا. (در پنجره جدید باز می شود).

  3. دولت کوئینزلند- رژیم کم تیرامین …



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2148

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا