9 اصل تغذیه لوبیا Adzuki و مزایای سلامتی آن



انتخاب و ذخیره سازی

در بازارها ، لوبیای خشک شده را انتخاب کنید. اگرچه الگوی رنگ آنها ممکن است با کیفیت مطابقت نداشته باشد ، لوبیا آدزوکی (قرمز) در آشپزی ترجیح داده می شود. در بازارهای ایالات متحده ، حبوبات خشک شده در سطل های بزرگ ، کنسرو آزوکی ، جوانه زده شده در سوپر مارکت ها در طول سال وجود دارد.

غلاف های جوان و سبز آژوکی که در بازارهای چین و کره به فروش می رسید ، به طور گسترده ای به عنوان لوبیا سبز در آشپزی مورد استفاده قرار می گرفت. هنگام خرید پیشنهادات adzuki از بازارهای محلی سبزیجات ، به دنبال غلاف های سبز ، توسعه یافته ، غیر متعارف و سفت باشید. از غلاف های خیلی رسیده خودداری کنید زیرا لوبیاها پیر می شوند و شکر را به نشاسته تبدیل می کنند. همچنین از غلاف های راه راه زیر آن خودداری کنید.

در خانه ، لوبیای خشک شده را در سطل پلاستیکی / فلزی مهر و موم شده در مکانی خشک و خنک و دور از دمای بالا و رطوبت زیاد نگهداری کنید.

با این حال ، غلاف های جوان و لطیف به عنوان ادامام یا لوبیا سبز برای نگهداری در نظر گرفته می شوند. در کیسه پلاستیکی ذوب شده نگهداری کرده و در رطوبت بالا در یخچال نگهداری کنید. آنها تا 4-6 روز خوب می مانند. با این حال ، برای لذت بردن ، بلافاصله پس از خرید از آنها استفاده کنید.

مراحل آماده سازی و حضور

دانه های خشک آژوکی بیشتر در غذاهای ژاپنی درست بعد از سویا مورد توجه قرار می گیرند. لوبیا پخته رنگ قرمز غنی و طعم شیرین آجیلی نشان می دهد.

پخت و پز اغلب مستلزم خیساندن در آب سرد به مدت 2-3 ساعت است. همچنین می توانید لوبیاها را بجوشانید تا 1.5 تا 2 ساعت بجوشد. یا با خیساندن به مدت 20 دقیقه و بدون خیساندن به مدت 20-30 دقیقه بجوشانید. هم زدن و جوشاندن نیز به حذف ترکیبات ضد مغذی موجود در لوبیا قرمز کمک می کند.

برای تهیه ، غلاف های آزوکی سبز تازه را در آب سرد جاری بشویید. برای پوسته پوسته شدن ، انتهای گلدان را به سمت قسمت میانی بکشید و همانطور که برای سایر غلاف های لوبیا انجام می دهید ، خط شاخ را بکشید. لوبیا را باز کرده و جدا کنید.

در اینجا چند پیشنهاد برای حضور در نظر گرفته شده است:

دورایاکی
پنکیک مدل Dorayaki-Japanese با آنکو (لوبیا قرمز) پر کردن خمیر. اعتبار تصویر: tisay
  • غلاف نارس لوبیا لوزی لوبیا سبز مانند لوبیا سبز استفاده می شود و معمولاً به عنوان سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرد.

  • لوبیای خشک در طیف گسترده ای از غذاهای آب پز ، جوانه زده ، خرد شده ، له شده (رب) استفاده می شود.

  • لوبیاها را در سوپ می ریزند ، خورش را با سبزیجات دیگر مانند کلم ، هویج ، قارچ و غیره مخلوط می کنند.

  • سکیان (赤 飯) غذای برنج چسبناک ژاپنی و لوبیای آدزوکی است که برای مناسبت های خاص مانند شیچی گو سانبه

  • لوبیای آدزوکی آب پز تهیه شده در سبک های مختلف خمیر (یک نه آنکو) برای استفاده در غذاهای خوشمزه و شیرین.
    کوشیان رایج ترین نوع که در آن لوبیای آب پز غربال می شود تا پوست زن را از بین ببرد. تسوبوشیان این جایی است که لوبیاها پس از جوشیدن خرد می شوند و پوست زن بخشی از بسته است.

  • این لوبیا در هند با نام قرمز dal dal choti شناخته می شود و در انواع خورش های خوش طعم استفاده می شود تا با نان مسطح بدون چاپ (چاپاتی) و برنج مصرف شود.

مشخصات ایمنی

دانه های آدزوکی در واقع یکی از غذاهای کم اگزالات در بین لوبیا هستند. فقط 4.7 میلی گرم در هر 100 گرم تا 7.5 میلی گرم لوبیا ، و 45.6 میلی گرم در لوبیا قرمز. اغلب اوقات ، جوانه های جوانه زده می توانند باعث گرفتگی معده ، اسهال و استفراغ شوند. (سلب مسئولیت پزشکی)

شما هم بخونید

≺≺ لوبیای لیما حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی

≺≺ باقلا حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی

≺≺ بازگشت به حبوبات از جانب لوبیا Adzukiبه برای مشاهده لیستی چشمگیر از سبزیجات با تصاویر کامل از حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی به اینجا مراجعه کنید.

≺≺ -مسدود کردن صفحه اصلی.

منابع بیشتر:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  2. برگه اطلاعات سرطان دانشکده پزشکی استنفورد – تغذیه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان.

  3. باغبانی-دانشگاه پردو- pdf.



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2710

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا