Enchiladas لوبیا سیب زمینی خوب - دو سرآشپز

Enchiladas لوبیا سیب زمینی خوب – دو سرآشپز


لوبیا سیب زمینی سیاه Enchiladas لذت بخش است! شام آزمایش نشده و معتبر ساده و پر از طعم است.

در اینجا یک روش شگفت انگیز از سبزیجات برگ دار که همیشه سرگرم کننده هستند آورده شده است: این رژیم غذایی خوب سیب زمینی و لوبیا Enchiladas! این راز اولین چیزی است که ما در سال 2012 منتشر کردیم. و نظر شما چیست؟ مدت زیادی طول کشید و من آن را بسیار دوست دارم تا امروزبه سیب زمینی خوب با لوبیا سیاه شیرین و سالسای تند تند تفاوت زیادی دارد. روی آن را با پنیر کلبی ، سپس یک غذای راحت عالی در اطراف قرار دهید. باید باحال باشه هر کس: ما ضمانت می کنیم در اینجا چند واقعیت اساسی در مورد کف پا و نحوه استفاده از آن آورده شده است!

آنچیلاداس سیب زمینی

مواد لازم در لوبیا سیب زمینی سیاه آنچیلاداس

اولین اشاره به آنچیلادای مدرن به سال 1885 در مکزیک برمی گردد ، اما عمل پیچیدن تورتیلا در یک دایره کامل از دوران آزتک ها رایج بوده است. ما از این طریق غذاهای عالی مکزیکی را ارج می نهیم! در اینجا ترکیبی از شیرین و خوب باعث می شود خوانندگان بخوانند. در اینجا چیزی است که می توانید در دستور تهیه آنچیلاداس سیب زمینی جستجو کنید:

  • سالسا ورد (سس سبز آنچیلادا): برای افزودن آنچیلاداها ، از خرید فروشگاه سالسا ورد استفاده کنید. اگر در حال پختن یک سالسای ملایم هستید ، خوب است ، بنابراین هر خورنده ای می تواند سس تند را به مزه خود اضافه کند. متناوبا ، ما فکر می کنیم با یک سالسای متوسط ​​خوب است.
  • سیب زمینیها: برای آماده شدن خیلی سریع بجوشانید: نیازی به سوزاندن در اینجا نیست!
  • پیاز قرمز ، چیلی سبز و لوبیا سیاه: کنسرو لوبیا و چیلی آن را ساده تر و آسان تر می کند.
  • پنیر کلبی جک: کلبی برخلاف پنیر چدار طعم فوق العاده ای به همراه دارد.
  • ادویه ها: برای این کار از پودر چیلی ، زیره و پودر سیر استفاده کنید.
  • ستون ها: گلدان های ذرت در انچیلاداهای مکزیک سنتی هستند. کیک های آرد سفید و سفت هستند

شما سیب زمینی می پزید ، راهی عجیب اما سریع برای پخت! سپس مواد را اضافه کنید ، نان و پنیر را داخل آن بریزید و با سالسا ورد (و پنیر) سرو کنید. پخت 15 دقیقه طول می کشد: تا پنیر آب شود!

آنچیلاداس لوبیا سیب زمینی خوب

گلدان نمک در برابر نان ذرت

بهترین تورتیلا و آنچیلادای سیب زمینی کدامند؟ قابلمه های ذرت آنچیلاداهای سنتی مکزیک هستند و تورتیلا ها در فرهنگ های مکزیکی و آمریکایی محبوب هستند. در اینجا مواردی است که باید بدانید:

  • قابلمه ذرت بدون گلوتن بعضی از رنگها می توانند هرچه جلوتر می روند تقسیم شوند! برای رفع این مشکل ، بهترین نوع ذرت را که می توانید پیدا کنید. سپس روغن را پایین بیاورید و قبل از مونتاژ 15 ثانیه از هر طرف بپزید. این باعث می شود که راحت تر بتوانید روی آن بچرخید.
  • قابلمه نمک آنها فاقد گلوتن هستند ، اما به راحتی قابل چرخش و بسیار قوی هستند. آنها همچنین با گوجه فرنگی از سس آنچیلادا خوب هستند.
  • نان بدون مخمر چطور؟ انواع دیگری از انگورهای بدون گندم نیز در بسیاری از فروشگاه ها موجود است: آرد بادام ، آرد کاساوا یا آرد مرغ (نوع Siete را امتحان کنید). ما این را امتحان نکرده ایم ، بنابراین اگر می توانید آن را امتحان کنید در نظرات زیر به ما بگویید!

نکات آتی را ایجاد کنید / نحوه جلوگیری از انسیلاداها

یکی از نکات جالب در مورد آنچیلادای سیب زمینی این است که می توانید یک دسته بزرگ تهیه کرده و بعداً کمی خنک کنید! یا ، می توانید همه چیز را دیشب آماده کنید ، و سپس آن را برای یک روز سرویس در فر قرار دهید. در اینجا نحوه تهیه لوبیا سیاه آنچیلادا یا آماده سازی آن برای سرماخوردگی آمده است:

  • آنچیلاداها را جمع آوری کنیدبه آنچیلاداها را به دلخواه پر کرده و جلا دهید ، اما هنوز آنها را نپزید!
  • پلاستیک را بپوشانید و بپیچید. کاغذ رول را روی تابه آنچیلاداها قرار دهید. (این کار از دمای یخچال محافظت می کند).
  • با فویل دور ریخته شده بپوشانیدبه 1 یا 2 لایه فویل آلومینیومی را روی تابه آنچیلادا قرار دهید ، مطمئن شوید که لبه ها را محکم ببندید.
  • یک شب در یخچال قرار دهید یا تا دو ماه در یخچال قرار دهیدبه می توانید یک شب در یخچال سرد کنید ، سپس روز بعد بپزید. اگر نه ، آن را در یخچال بگذارید! آنچیلاداهای پنجم باید به مدت 1 تا 2 ماه در یخچال تا زمانی که فویل ترک نخورد (در صورت امکان ، آنچیلاداها می توانند بسوزند).
  • انکاربه هنگامی که آماده خوردن هستید ، فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پلاستیک را با فویل بردارید. بپزید تا خوب داغ شود و پنیر آب شود: حدود 20 تا 30 دقیقه در یخچال و 45 دقیقه در سرما.
آنچیلاداس سیب زمینی

تنوع برای سرو با آنچیلاداهای سیب زمینی

آیا می خواهید برای این رژیم لوبیا آنچیلادا تهیه کنید؟ در اینجا برخی از مکان های مورد علاقه ما برای رفتن با آنچیلادا آمده است:

دستور العمل های اضافی آنچیلادا

عاشق انچیلاداس؟ هیچ چیز لذت بخش تر و راحت تر از ماهی تابه نیست. در اینجا چند دستور العمل مورد علاقه ما وجود دارد:

چاپ

تماشا کردن تصویری از ساعتارزان تصاویر گران قیمتپرچم علامت پرچمپوشه فایل تصویریاینستاگرام لوگوی اینستاگراماو تلاوت کرد pinterest تصویرفیس بوک عکس فیس بوکچاپ چاپ عکسحلقه ها علامت دایره هاقلب تصویر قلبقلب شجاع تصویری قوی از قلب

شرح

لوبیا سیب زمینی سیاه Enchiladas لذت بخش است! یک شام دلچسب و ساده ساده و پر طعم است.


  • 1 1/2 پوند (2 عدد متوسط ​​تا بزرگ) سیب زمینی
  • 1 پیاز قرمز (تقریبا 1 فنجان خوب خرد شده)
  • 15-لوبیا سیاه (یا 1 ½ فنجان لوبیا سیاه پخته)
  • ما اولا 8 کنسرو شده مخلوط با فلفل سبز (تقریبا 1 فنجان)
  • قاشق آرد چیلی
  • قاشق زیره
  • قاشق پودر سیر
  • قاشق نمک مخلوط
  • فلفل سیاه تازه
  • دو فنجان آبگوشت سبز
  • ما اولا 8 (دو فنجان) پنیر کلبی جک ، خرد شده
  • 10 گلدان های 8 اینچی ترک دار
  • ادویه: خامه ترش ، گشنیز خرد شده ، گوآکامول ، پیکو د گالو ، فتا یا نقاشی دیواری کوسو


  1. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. سیب زمینی را بجوشانید: سیب زمینی ها را برش دهید (می توانید پوست را بگذارید ، اما لکه های تیره یا سیاه را حتما برش دهید). آنها را در یک قابلمه بگذارید و با آب بپوشانید ؛ نمک بیشتری اضافه کنید آن را به جوش آورده و بپزید تا نرم شود ، حدود 7 تا 12 دقیقه ، و با چنگال بمالید تا هدایا را ببینید.
  3. آماده پر کردن: پیاز را ریز خرد کنید. لوبیا سیاه را بشویید و بشویید. در یک کاسه بزرگ ، سیب زمینی آب پز ، پیاز قرمز ، لوبیا سیاه ، فلفل سبز ، زیره ، آرد خشک ، پودر سیر ، نمک را با فلفل سیاه تازه مخلوط کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شود. در صورت تمایل طعم دهید و نمک بیشتری اضافه کنید تا مخلوط شود.
  4. ذخیره enchiladas: خمیر را به مدت یک دقیقه در مایکروویو یا چند ثانیه در هر طرف آن را گرم کنید تا تبخیر شود. در یک ظرف پخت بزرگ یا ورقه پخت با حاشیه *، 1 فنجان سالسا ورد را مخلوط کنید. هر قاشق چای خوری را با یک فنجان مربا پر کنید ، 2 قاشق چایخوری پنیر اضافه کنید و بپیچید. هر طرف آنچیلادا را زیر ظرف پخت قرار دهید (باقیمانده پرکننده باقی خواهد ماند). بقیه تورتیلا ها را تکرار کنید.
  5. روی آن را با سالسا و پنیر قرار دهید: همه آنچیلاداها در ظرف هستند ، روی آنها 1 فنجان سالسا ورد و پنیر باقی مانده قرار دهید.
  6. انکار: داخل فر بگذارید و 15 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود. به دلخواه از خامه ترش ، گشنیز خرد شده و سایر تزئینات استفاده کنید.
  7. پیشنهاداتی برای آینده ارائه دهید: به بخش بالا با عنوان “ایجاد دستورالعمل های پیش رو” مراجعه کنید.

یادداشت

* بسته به ظرف آشپزی شما ، ممکن است برای تهیه هر 10 نان به دو ظرف نیاز داشته باشید. این روش برای 12 تورتیلا مناسب است ، اگر می توانید همه آنها را در یک ظرف پخت یا ورق پخت قرار دهید.

  • گروه: برادر بزرگ
  • مسیر: آشپزی
  • غذا: با الهام از مکزیک

اصطلاحات جستجو: لوبیا سیب زمینی شیرین Enchiladas ، سیب زمینی شیرین Enchiladas

وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2150

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا