New England Clam Chowder Secret

New England Clam Chowder Secret


یکی از غذاهای چارلی و امضای من در جزیره ، یک فنجان خامه شیرین شده نیوانگلند در کمپانی Vineyard Chowder به همراه کره و شربت قوی است.

همان رستوران اندازه گیری استاندارد بازی سرخ کرده است ، اما آبگوشت بهترین چیزی است که می توانید بخورید. اگر سس بسیار سنگین دوست دارید ، احتمالاً برای شما مناسب نخواهد بود. اما اگر عطر اصلی و همچنین سخاوت سیب زمینی را دوست دارید ، ناامید کننده نیست. همچنین برخلاف خویشاوندان سبز رنگ ، این آبگوشت فاقد نمک است.

من سالها مصمم بودم که بمب ساخت نیو انگلند را بازگردانم ، و حتی تا آنجا پیش رفتم که چندین بار با رستوران تماس گرفتم و مواد لازم را درخواست کردم. اما آنها شیاطین فریبنده ای هستند و همیشه از افشای اسرار خود امتناع می کنند.

ایده کاری من این است که آنچه آن را خاص می کند افزودن انواع آلیوم و سبزیجات است: پیاز معمولی به همراه کرفس ، موسیر ، رازیانه ، تره فرنگی و مقدار زیادی آویشن. هنگامی که یک ماده سالم از گودر تهیه می کنید ، ممکن است از مقدار زیادی سبزیجات که به قابلمه اضافه می کنید شگفت زده شوید. اما همه چیز به یک سس خوب تبدیل می شود.

برای جبران فاقد شیر بدون گلوتن ، شیر بدون چربی با چربی زیاد گذاشتم. از آنجا که بافت آن کمی نازک است ، حتی با نشاسته سیب زمینی ، من کمی نشاسته به آن اضافه کردم تا خشک شود. اگر چیزی ندارید می توانید این را رها کنید. زیرا دومین ترفند برای محرمانه نگه داشتن راز خوک صدف نیوانگلند این است که فقط چند فنجان (سیب زمینی و همه) را ذوب کرده و دوباره به قابلمه اضافه کنید. من این ایده را از جینا همولکا در رویکرد او در اینجا گرفتم.

اگر شما فردی هستید که عاشق گوشت خوک در چاودار خود است ، می توانید قبل از افزودن قابلمه به قابلمه ، دو قسمت را روشن کنید. گوشت خوک پخته را در آبگوشت تمام شده بردارید و خرد کنید تا ترد بماند.

ساده ترین راه برای شلیک این است که به سادگی از یک قوطی کرم استفاده کنید. همچنین دارای مقدار زیادی آب میوه است که هر ظرفی را پر می کند ، که ممکن است بخواهید از آن استفاده کنید. روش مورد علاقه من برای انجام این کار این است که همه را تا نیمه باز کرده و آب را در زمان نیاز به آب از قابلمه بیرون بیاورید. سپس بقیه جوش ها را پشت سر بگذارید تا از خوردن آنها جلوگیری شود.

شرکت دوست داشتنی ما در زمینه تولید گوشت خوک MV در تمام سال 2020 تعطیل شد ، به همین دلیل ما در ماه های تاریک بسیاری در خواب چاودار آنها بودیم. کلید خوردن یک گوشت خوک سالم می تواند تغییر بازی در صورت بروز بلایای طبیعی یا همه گیری های جهانی باشد که می تواند ما را از خوک مورد علاقه خود دور نگه دارد. یا حداقل ، وقتی همان را بدون کرم میل می کنیم.

با سلامتی و لذت طلبی ،

زنا




گوجه فرنگی سالم و همه آلوم (بدون شیر ، بدون گلوتن)

این گوزن صدفی سالم توسط یکی از بهترین های شرکت MV Chowder در Martha’s Vineyard ایجاد شده است. چیزی که رنگ آنها را بسیار خوب می کند این است که برگ دارد. من این رنگ را علاوه بر فاقد گلوتن به بدون شیر تغییر داده ام. یک راه آسان برای استفاده از سس از کنسرو فرنی این است که قوطی ها را در وسط باز کنید و اجازه دهید آب میوه ها داخل قابلمه برود.

عناصر

  • 2
    قاشق
    روغن زیتون یا کره
  • 1
    پدر بزرگ رازیانه
    خوب خرد شده
  • 1
    لیکی
    خوب بریده
  • 1
    موسیر بزرگ
    خوب خرد شده
  • 1
    پیاز زرد کوچک
    خوب خرد شده
  • 2
    ساقه های کرفس
    خوب خرد شده
  • 1
    پوند
    سیب زمینی حنایی
    پوست گرفته و به قطعات کوچک برش دهید (حدود 3 فنجان)
  • 1
    قاشق
    wowuma arrowroot
  • از هر 15 ساعت یک نفر شیر نارگیل مصرف می کند
  • ½
    فنجان
    شراب سفید
  • 8
    ما اولا
    آب صدف
  • دو قوطی 6.5 اونس می وزند
    آب تخلیه شده ، ذخیره شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • ½
    قاشق
    آویشن خشک یا چهار قرص تازه
  • 2
    قاشق
    پیاز تازه
    سبک برش دهید

دستورالعمل ها

  1. در یک کوره یا قابلمه بزرگ هلندی ، روغن یا کره را روی حرارت متوسط ​​بریزید. رازیانه ، تره فرنگی ، موسیر ، پیاز و کرفس را به تابه اضافه کنید. نگه دارید تا برگها بسیار نرم شوند ، اما قهوه ای نباشند ، حدود 8 دقیقه. 2 دقیقه بیشتر بپزید.

  2. شیر نارگیل ، شراب سفید و آب صدف (بطری و کنسرو شده) بریزید. با 1 قاشق چایخوری نمک ، فلفل سیاه و آویشن مزه دار کنید. به مدت 15 دقیقه به هم بزنید و گاهی اوقات هم بزنید یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند.

  3. با یک مخلوط کن معمولی یا غوطه ور ، دو فنجان سوپ (یا حدود 1/4 قابلمه) را پوره کنید تا یکدست شود. کل آبگوشت را اضافه کنید – به سرعت منجمد می شود. در شانه حفظ شده تا بزنید و در وسط حداقل 5 دقیقه بپزید.

  4. در یک کاسه ، گوشت گاو را بخورید و با پیازچه و فلفل سیاه تازه تزیین کنید.

اگر می توانید این کار را انجام دهید ، @phoebelapine و #feedmephoebe را تگ کنید – من خیلی دوست دارم آن را ببینم!



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2717

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا