Risotto Verde - سرآشپز طبیعی وگان CNM وگان

Risotto Verde – سرآشپز طبیعی وگان CNM وگان


  • در حرارت متوسط ​​و روی حرارت ملایم ، تره فرنگی را به آرامی با روغن و نمک را به مدت 3-5 دقیقه عرق کنید تا نرم شود.

  • سیر را اضافه کرده و 2 دقیقه بپزید.

  • برنج مخلوط شده را بشویید و با تره پخته به تابه اضافه کنید. به مدت 1-2 دقیقه هم بزنید تا دانه ها براق به نظر برسند. این کار آنها را سرگرم کننده می کند و به پخت برنج در قسمت های مختلف کمک می کند تا نچسبد.

  • دو قاشق غذاخوری سبزیجات بریزید و به آرامی روی حرارت ملایم با درب بجوشانید. به افزودن موارد بیشتر ادامه دهید تا دیگران مکیده شوند. باید حدود 35-45 دقیقه طول بکشد تا برنج ریزوتو بپزد. احتمالاً نیازی به استفاده از همه سهام ندارید.

  • در این فاصله ، یک قابلمه آب را به جوش بیاورید.

  • یک کاسه بزرگ مخلوط کن تهیه کنید و با آب بسیار سرد پر کنید.

  • وقتی آب تبخیر شد ، لوبیاهای بزرگتر را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بلغور کنید. با استفاده از قاشق بسته حبوبات را جدا کرده و در آب سرد خیس کنید. خاصیت مرطوب کنندگی و مرطوب کنندگی به شل شدن پوست و حفظ رنگ شفاف و شفاف و حفظ ویتامین ها و مواد معدنی در برگ ها کمک می کند.

  • با سفت کردن یا فشردن حبوبات ، پوست سخت خارجی را بردارید تا پوست آن جدا شود. حبوبات خرد شده را در کنار آن قرار دهید.

  • وقتی گلدان دوباره به جوش آمد ، مارچوبه را برای یک دقیقه سفید کنید و سپس آن را در آب سرد خیس کنید. از حبوبات بزرگ خودداری کنید.

  • وقتی آب به جوش آمد نخودها را به مدت یک دقیقه بردارید و در آب سرد بجوشانید. به مخلوط کن اضافه کنید و کنار بگذارید.

  • اسفناج ، ریحان ، جعفری و نعنا را به مدت 10-15 ثانیه خالی کرده و دوباره در آب سرد خیس کنید. با استفاده از یک قاشق غذاخوری آن را بردارید و در مخلوط کن با نخود فرنگی قرار دهید. لوبیا تخمیر شده ، پوست لیمو تازه و سس فشرده (پیپ ها را بریزید) ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شود. اگر مخلوط بیش از حد غلیظ است ، آب بلانک را اضافه کنید تا کم شود. شما می خواهید قوام و شکل بین پوره و پستو باشد.

  • وقتی برنج ریزوتو پخته شد اما همچنان چسبناک بود ، پوره پستو ، لوبیا درشت ، مارچوبه و رب چشم را نگه دارید و 2 دقیقه بپزید تا داغ شود.

  • ریزوتو را به دو قسمت تقسیم کنید و روی آن را با میکروگرین ، گیاهان تازه ، مخمر و یک لیمو حلقه ای بریزید. سریع سرو کنید.

  • وبسایت https://mdiet.ir
    نوشته ایجاد شد 2148

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نوشته های مرتبط

    متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

    بازگشت به بالا