Sweet Shakshuka سیب زمینی شیرین - داستان آشپزخانه سبز

Sweet Shakshuka سیب زمینی شیرین – داستان آشپزخانه سبز


اقتباس از آشپزخانه آزمایشی Ottolenghi: Shelf Love Noor Murad توسط Yotam Ottolenghi (Ebury Press، 25 £)

1. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد / 400 درجه فارنهایت گرم کنید. به مدت 45-50 دقیقه یا تا زمان پخت و آماده شدن بپزید. کنار بگذارید تا خنک شود و دمای فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد / 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

2. در همین حال ، در یک کاسه کوچک پیاز ، 1 قاشق چایخوری آب لیمو و کمی نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا انتخاب شود.

3. سیب زمینی های پوست کنده را جدا کرده و به 4 سانتی متر برش دهید. گوشت سیب زمینی را به قابلمه ای بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید. پوست را روی یک ورقه پخت قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن ، 1 قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل دلمه ای بریزید. به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود و شروع به انفجار کند ، بپزید. کنار بگذارید تا خنک و خنک شود.

4. از چنگال برای پوشاندن گوشت سیب زمینی تا یکدست شدن استفاده کنید ، سپس چدار ، سیر ، زیره ، یک قاشق غذاخوری روغن ، قاشق چای خوری باقی مانده آب لیمو ، 1 قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل دلپذیر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

5. قاشق غذاخوری باقی مانده روغن را در یک قابلمه بزرگ بریزید ، با درب آن را بپوشانید و آبکش کنید. مخلوط سیب زمینی پوره شده را در تابه مخلوط کرده و از قاشق خود برای پخش یکنواخت استفاده کنید. روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید حدود 7 دقیقه بپزد ، به طوری که قسمت پایین شروع به رنگ آمیزی کند. حرارت را روی متوسط ​​تنظیم کنید و از یک قاشق برای ایجاد هشت حلقه در مخلوط سیب زمینی استفاده کنید و هر تخم مرغ را خرد کنید. نمک و فلفل را کمی بپاشید ، درب آن را بپوشانید و 4-5 دقیقه بپزید ، تابه را هم بزنید یا تا زمانی که سفیده ها جا بیفتد و زرده ها هنوز بجوشند.

6. در حالی که تخم مرغ ها در حال پخت هستند ، کره و سریراچا را در یک کاسه کوچک روی حرارت زیاد قرار دهید و بپزید تا کره ذوب شود و مرتباً هم بزنید تا حرکت کند. مخلوط را از روی حرارت بردارید قبل از اینکه منفجر شود – شما نمی خواهید آن را تقسیم کنید.

7. وقتی آماده شد ، کره سریراچا را داخل تمام تخم مرغ ها بریزید ، سپس برش های کوچک سیب زمینی ، نصف پیاز چسبناک و تمام برگ گشنیز را روی آن بریزید. بلافاصله سرو کنید ، با همه پوست های دیگر سیب زمینی و پیاز مخلوط کنید تا در کنار آن بخورید.



وبسایت https://mdiet.ir
نوشته ایجاد شد 2515

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا